Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - HAFELE isi extinde portofoliul cu solutii inovatoare de acces
HAFELE isi extinde portofoliul cu solutii inovatoare de acces
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Mar 2017 14:00
In portofoliul companiei Hafele Romania, una dintre cele 37 de subsidiare ale grupului german Hafele, important furnizor international de feronerie, sisteme electronice de control al accesului si accesorii pentru mobilier, a fost inclusa, recent, solutia Dialock, un sistem special de acces securizat, destinat managementului camerelor de hotel, prin intermediul caruia oaspetii unui hotel, cu ajutorul unei aplicatii speciale, isi vor putea folosi telefoanele inteligente (smartphone) ca pe o cheie. Produsul este rezultatul colaborarii dintre Hafele si compania Interel, furnizor specializat in sisteme de management in retea, oferind, astfel, o solutie de gestionare simpla si coordonata a drepturilor de acces ale oaspetilor, angajatilor sau personalului din exterior din cadrul unui hotel, cu un consum redus de energie si prin respectarea celor mai exigente norme de securitate. Traditionala cheie metalica este inlocuita, astfel, cu o „cheie digitala” si fiabila, ce permite utilizatorilor de smartphone sa acceseze diverse servicii prin intermediul unei aplicatii disponibile pe telefoanele mobile si pe tablete. De la rezervarea camerei de hotel, cazarea, accesul in zona SPA sau in restaurant, pana la efectuarea platilor, toate acestea pot fi realizate printr-o simpla atingere a ecranului telefonului sau tabletei, aceste dispozitive devenind o cheie sigura si multifunctionala, datorita tehnologiei Bluetooth. Inovatia Dialock reinventeaza industria hoteliera printr-o experienta simpla, practica si digitala, ce aduce imbunatatiri in desfasurarea activitatii zilnice, sporind gradul de satisfactie a utilizatorilor. De asemenea, sistemul poate fi adaptat individual, in functie de necesitati, prin folosirea de programe personalizate si, de asemenea, poate fi integrat in sistemele electronice, inclusiv in cele deja existente. Referindu-se la acest sistem, Rodica Popescu, Managing Director al Hafele Romania, a subliniat: „Ne dorim ca, prin aceste inovatii, sa preintampinam nevoile clientilor cu produse noi si sisteme ce contribuie la imbunatatirea stilului lor de viata, aflat intr-o continua schimbare. Gratie parteneriatului cu Interel, tehnologia Dialock propune hotelierilor o aplicatie cu numeroase avantaje si beneficii, care reduce investitia si costurile de operare, sporeste confortul clientilor si, in acelasi timp, maximizeaza conditiile de securitate, respectand in acest sens o cerinta tot mai des intalnita in piata si care, pentru Romania, va insemna alinierea la standardele internationale”.
Hafele Romania, prezenta pe piata autohtona incepand cu anul 2009, prin sediul din Timisoara si punctul de lucru din Bucuresti, vine permanent in intampinarea partenerilor sai prin solutii si produse inovatoare. In acelasi timp, concernul Hafele, prezent in peste 150 de tari din intreaga lume - inclusiv cu reprezentante proprii -, dezvolta si produce accesorii de feronerie si sisteme electronice de control al accesului in sase fabrici in Germania si Ungaria. In exercitiul financiar 2015, grupul Hafele a realizat venituri de 1,3 miliarde euro, avand peste 7.100 de angajati, in 37 de filiale. Informatii suplimentare, la www.hafele.ro
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK