Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 26 Aprilie 2017
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KLAES: Exportul reprezinta principala forta motrice a bransei de tamplarie
KLAES: Exportul reprezinta principala forta motrice a bransei de tamplarie
Furnizori de sisteme Scris de Ovidiu Stefanescu 08 Ian 2014 07:42
Din punct de vedere al rezultatelor financiare, firma Klaes Romania s-a inscris in 2013 pe un trend similar celui corespunzator perioadei precedente, iar reprezentatii societatii estimeaza ca, la sfarsitul exercitiului financiar ce tocmai s-a incheiat, valoarea incasarilor se va situa intre nivelurile consemnate in 2011 si 2010. De altfel, datele statistice disponibile indica faptul ca exercitiul financiar 2010 a fost cel mai bun prin prisma performantelor inregistrate de filiala locala a Horst Klaes GmbH & Co. KG. In acest moment, cele mai bune rezultate sunt raportate de unitatea din Germania, urmata de reprezentantele din vestul si centrul Europei, China si Asia de Sud-Est, Europa de Est, Federatia Rusa, Orientul Apropiat, Australia/Noua Zeelanda, America de Sud si Africa. Eforturile echipei ce activeaza la nivel national sunt indreptate, momentan, inspre sustinerea unor proiecte complexe, la care expertii Klaes propun solutii multiple, necesare pentru acoperirea completa a tuturor tipurilor de activitati derulate in cadrul unei companii moderne specializate in executia de ferestre/usi.
 
Pachete inovatoare de programe, proiectate pentru optimizarea activitatii
Pozitia de lider international detinuta de Horst Klaes GmbH & Co. KG a fost castigata si consolidata gratie unei strategii care a implicat, pe langa dezvoltarea permanenta a unor solutii inovatoare pentru domeniul constructiilor, asigurarea unor servicii de inalta calitate si oferta unui suport complet pentru utilizatori. Avand in vedere abordarea respectiva, in cei peste 30 de ani de activitate, compania a reusit sa stabileasca parteneriate pe termen lung cu majoritatea firmelor importante de pe segmentul fabricatiei de ferestre din Europa si de pe alte continente. Continuitatea proceselor de imbunatatire a caracteristicilor versiunilor promovate a reprezentat principalul element care a fundamentat dezvoltarea societatii, iar solutiile promovate au ajuns, in scurt timp, sa fie transformate in standarde utilizate inclusiv de competitori. In cadrul Klaes, cel mai dinamic departament este reprezentat de sectia de tehnologie a informatiei (IT), intrucat la nivelul acesteia sunt transpuse in practica solicitarile venite din partea utilizatorilor, precum si ideile inovatoare ale echipei Klaes. "La nivelul sectiei IT sunt dezvoltate toate solutiile integrate de software-hardware ce permit functionarea optima a unei companii moderne de tamplarie termoizolanta, indiferent daca este vorba despre cerinte cu un nivel ridicat de complexitate, destinate majorarii nivelului de flexibilitate a activitatii de productie sau de solutii complete de tip «terminal server», care asigura un grad mare de conectivitate necesar fie pentru comanda functionarii utilajelor, fie pentru realizarea unor oferte de vanzari, independent de pozitia operatorului. In acest context, Klaes Professional - pachet destinat optimizarii proceselor specifice din domeniul productiei de ferestre - reprezinta una dintre cele mai performante aplicatii folosite pe acest segment si constituie o metoda potrivita de planificare a procesului de fabricatie. Totodata, in mod suplimentar, aplicatia este o platforma ideala pentru asigurarea dezvoltarii ulterioare a afacerii", a declarat Raoul Iovanut, administrator al reprezentantei locale a Klaes. Pentru informatii suplimentare, click aici!

 
 
Total stiri publicate: 12115 | Ultima postare: 26-04-2017 10:20
12115 de articole in baza de date / 862 stiri noi publicate in ultimul an

Autentificare

Revista Fereastra editia nr. 125 (Martie-Aprilie 2017)
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2017
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2016-2017 & Perspective 2018-2020 (TOP500)
SIMONSWERK