Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Lorenzo
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Lorenzo
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 23 Mai 2014 12:16
Lorenzo Grup este reprezentanta autohtona a grupului Kurtoğlu Aluminyum - Turcia, cu o experienta de trei decenii in domeniul extrudarii aluminiului si o prezenta aflata in continua expansiune la nivel european. In oferta filialei locale se regasesc trei game principale de produse. Seria BRL - LorenzoLine include profile pentru realizarea de pereti cortina, tamplarie, sisteme de obloane si de balustrade (70% din vanzarile totale), Lorenzobond include materiale compozite din aluminiu pentru placarea cladirilor, iar Aluteams este formata din accesorii pentru profile (25% din livrari). Pentru a asigura beneficiarilor o gama completa de produse, Lorenzo Grup a semnat, anul acesta, un parteneriat cu producatorul german de profile din PVC Aluplast. Prin intermediul unui departament logistic amplu si al colaborarilor cu peste 250 de distribuitori, compania efectueaza livrari la nivel national, asigurand partenerilor suport tehnic si logistic permanent. Concernul turc din care face parte a fost infiintat in anii ‚60 si activeaza in peste 60 de tari la nivel mondial si detine sase linii de productie, instalate in hale cu o suprafata totala de peste 36.000 mp.
 
***
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din aluminiu
 
Distinctia a fost acordata companiei Lorenzo pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK