Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PREMIUL EURO-FEREASTRA: Profilco Ro
PREMIUL EURO-FEREASTRA: Profilco Ro
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Ovidiu Stefanescu 26 Mai 2014 13:32
Infiintata in anul 2001, compania Profilco Aluminium Extrusion Industry - Grecia este specializata in productia de profile din aluminiu, destinate realizarii de tamplarie termoizolanta si fatade cortina. Sistemele fabricate de societatea elena au fost disponibile in Romania inca din primul an de activitate a fabricii, prin intermediul unor distribuitori locali. Incepand din 2007, produsele Profilco Aluminium Extrusion Industry - Grecia sunt distribuite in tara noastra de firma Profilco Ro. Sistemele Profilco sunt apreciate pozitiv de utilizatori, fiind percepute ca produse prin intermediul carora se pot realiza ansambluri durabile si estetice.
 
***
 
Foto: Maria Iuliana Slabu, director comercial Profilco Ro
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme din aluminiu
 
Distinctia a fost acordata companiei Profilco Ro pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania.
 
Pentru informatii suplimentare si foto, click aici
 
Total stiri publicate: 12870
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK