Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REYNAERS promoveaza intens sistemul pentru tamplarie Masterline 8
REYNAERS promoveaza intens sistemul pentru tamplarie Masterline 8
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Mar 2017 17:51
Strategia de expansiune implementata in 2017 de Reynaers Aluminium Romania se va concentra pe cresterea numarului de clienti, consolidarea retelei de parteneri si dezvoltarea canalului de distributie creat in 2015, odata cu deschiderea depozitului din Bucuresti. De asemenea, compania va continua eforturile pe care le depune constant pentru informarea pietei, printr-o campanie de comunicare despre folosirea materialelor de calitate in constructii si economiile care pot fi realizate pe termen lung prin utilizarea acestora. „Piata de profil continua sa evolueze, fiind sustinuta de cresterea sectorului constructiilor si evolutia economica a tarii. Ritmul anual de dezvoltare a pietei nationale de constructii este cuprins intre 5% si 10%, iar investitiile sunt tot mai mari, mai ales in proiectele de cladiri de birouri. Relansarea obiectivelor rezidentiale de mari dimensiuni, cresterea fondurilor alocate pentru dezvoltarea imobilelor de birouri si alte tendinte pozitive au un impact optim si asupra dinamicii segmentului autohton de tamplarie de aluminiu. Totodata, ne bucuram de o popularitate in crestere pentru aceste produse si in afara tarii, dezvoltarea afacerilor proprii fiind sustinuta si de cresterea comenzilor pentru export. In ultimul timp, am remarcat ca antreprenorii straini sunt tot mai interesati de subcontractorii din Romania, deoarece acestia ofera produse si servicii de calitate”, a declarat - referindu-se la aspectele caracteristice segmentului specific de activitate - Daniel Popa, Country Manager in cadrul Reynaers Aluminium Romania.
In oferta subsidiarei autohtone a producatorului belgian Reynaers se regasesc sisteme pentru ferestre, usi (inclusiv modele glisante si pliante), pereti cortina, parasolare, precum si sisteme complementare precum sisteme de ventilare si plase de protectie impotriva insectelor. In ceea ce priveste vanzarile generale, 30% dintre acestea sunt generate de comercializarea sistemelor pentru ferestre/usi, 60% de profilele pentru pereti cortina, iar diferenta de celelalte categorii. „Pentru executia ferestrelor/usilor, cel mai solicitat sistem este, in acest moment, CS 77. Pentru anul in curs, ne-am stabilit ca principal obiectiv directionarea vanzarilor catre sistemul Masterline 8, prin actiuni sustinute de promovare pe piata, precum si prin dezvoltarea de extensii ale acestuia si a noi sisteme de feronerie. Insa, o crestere a cererii inregistram atat pentru Masterline 8 (succesorul seriei de renume international Concept System), cat si pentru seria CW 50 destinata fatadelor sau CP 130, care permite executia de ansambluri glisante”, a mai precizat Daniel Popa.
Reteaua de distributie a companiei este activa pe plan national, prin intermediul unor birouri de reprezentare in Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara si Sibiu, precum si prin depozitul din Romania sau direct de la cel din Belgia. In acelasi timp, prin intermediul partenerilor implicati in productia de tamplarie, profilele Reynaers ajung si la export, sub forma unor ansambluri finite. Informatii suplimentare, la www.reynaers.ro
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK