Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 20 Martie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - ORGANIZARE & AFACERI - ANALIZA: Comunicarea strategica - esentiala pentru firmele de tamplarie
ANALIZA: Comunicarea strategica - esentiala pentru firmele de tamplarie
Organizare & Afaceri Publicat de Cosmin Dincu 06 Apr 2017 07:53
Nu este o noutate faptul ca, desi multe paradigme s-au schimbat in perioada recesiunii, putini manageri ai companiilor implicate in productia de tamplarie termoizolanta realizeaza ca functiile de comunicare strategica sunt vitale pentru dezvoltarea afacerilor. Si aici nu este vorba de subiectul comunicarii rezultatelor financiare, percepute in continuare ca „secret de serviciu” (desi oricum acestea devin publice in momentul raportarii lor la Ministerul Finantelor), ci de comunicarea externa profesionala, cu o audienta-tinta, asa cum se evidentiaza intr-o cercetare elaborata recent de ...
Accesul la stirile postate pe site-urile www.agendaconstructiilor.ro si www.fereastra.ro se poate efectua pe baza de abonament!
Reamintire parola Reamintire utilizator Inregistrare utilizator nou

NOTA! Abonarea include posibilitatea de a consulta baza de date cu peste 24.300 de articole postate si permite accesul pe ambele site-uri. Contactati reprezentantii nostri si obtineti o oferta personalizata:
Roxana AGACHI - 021-336.04.16, email: roxana@agendaconstructiilor.ro
Mircea FILOTI - 0742-627.941, email: mircea@agendaconstructiilor.ro

 
12870 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 132 (Ianuarie-Februarie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK