Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Aprilie 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ACCORDING: Instalatie de infoliere WPR NWA.300.7000
ACCORDING: Instalatie de infoliere WPR NWA.300.7000
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 30 Sep 2015 12:13
Echipamentul industrial de infoliere a profilelor din PVC seria NWA.300.7000 produs de WPR - Italia permite laminarea cu folie decorativa din PVC sau hartie, folosind adeziv pe baza de hot-melt reactiv (PUR). Transmisia se realizeaza printr-un dispozitiv cu pinioane controlat de un invertor electric. Utilajul este prevazut cu sisteme din role tractoare realizate din material non-adeziv cu grosime de 15 mm (rezistent la temperaturi inalte). Acestea au o miscare axiala, cu blocaj mecanic. Reglarea vitezei de lucru se efectueaza printr-un sistem motor invertor, la panoul de comanda fiind afisate informatii despre acest parametru. Rolele verticale de presare beneficiaza de un mecanism ce permite ajustarea rapida a pozitiei de lucru, fiind prevazute cu un suport din otel, ghidaje liniare cu blocaj mecanic si reglare pe inaltime cu vizualizarea pozitiei de lucru. In ceea ce priveste derulatorul ruloului de folie, acesta dispune de o frana pneumatica, cu ajutorul unor flanse obtinandu-se autocentrarea materialului. In acest scop, echipamentul este prevazut cu glisiere pentru translatare, precum si cu un sistem de comanda pentru ajustarea franei. Diametrul interior al ruloului poate fi de 3 inch sau 6 inch, iar cel exterior este de maxim 550 mm.
 
Laminare de mare precizie a unor profile cu latimi de 15 mm - 300 mm
Unitatea de control al incalzirii coordoneaza functionarea unor dispozitive de generare a aerului cald (de tip "foen"), cu o putere de 3.000 W fiecare. Acestea sunt dotate cu un motor propriu ce asigura ajustarea temperaturii intre 0 °C si 600 °C, precum si de sisteme individuale de modificare a intensitatii fluxului de aer prin duzele speciale. Pentru preincalzirea profilului se folosesc lampi cu infrarosu cu putere de 1.800 W si o lungime de incalzire de 300 mm. Unitatea de aplicare a primerului consta intr-un tub de otel inoxidabil, dotat cu indicator de nivel al solutiei, filtre si dispozitiv de reglare a cantitatii de substanta. Dupa aplicare, un set de lampi in ultraviolet asigura inspectia modului in care a fost realizata operatiunea respectiva. Utilajul mai dispune de un kit de taiere a surplusului de folie, cu posibilitatea de orientare la unghiuri cuprinse intre 0 °C si 90 °C. Extruderul de hot-melt are o capacitate mare de topire si beneficiaza de un sistem etans de inchidere in partea superioara. Cantitatea de material poate fi reglata cu ajutorul pompei cu functionare pe baza de roti dintate, prevazuta cu valva de protectie la presiune. In ceea ce priveste panoul de comanda a utilajului, acesta este realizat in conformitate cu normele CE, are o interfata intuitiva si permite monitorizarea parametrilor masinii, precum si actionarea sistemelor de oprire de siguranta. Utilajul NWA.300.7000 poate procesa profile cu latimi cuprinse intre 15 mm si 300 mm si inaltimi de 10 mm - 100 mm. Puterea electrica maxima este de 26 kW, iar aerul comprimat are o presiune de 6 bar. Informatii suplimentare, la www.according.ro    
 
Solicita informatii suplimentare
 
Total stiri publicate: 12945
12945 de articole in baza de date

Autentificare

Fereastra - nr. 133 (Martie-Aprilie 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
Conferinta EURO-Fereastra - 2018
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK