Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ISO BLOCO 600, un sistem complet pentru instalarea ferestrelor
ISO BLOCO 600, un sistem complet pentru instalarea ferestrelor
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 05 Mar 2018 07:36
Banda precomprimata de sigilare ISO BLOCO 600, destinata inclusiv montajului profesional al ansamblurilor de tamplarie termoizolanta, este executata din spuma poliuretanica flexibila (PUR) impregnata cu o dispersie polimerica speciala, pentru asigurarea proprietatilor necesare de rezistenta la foc. Produsul a fost conceput pentru a asigura conditii optime de etansare a rosturilor ferestrelor ce echipeaza cladirile cu o inaltime de maximum 100 m. ISO BLOCO 600 respecta exigentele stipulate in standardul DIN 18542 si asigura, in mod suplimentar, o protectie optima impotriva apei pluviale de impact, cu o presiune de pana la 600 Pa - echivalenta unei forte a vantului de nivelul 11, care este corespunzatoare furtunilor violente. Produsul garanteaza permeabilitatea la vapori a conexiunii, fiind, totodata, caracterizat prin proprietati ridicate de termo-fonoizolare. De asemenea, banda precomprimata are capacitatea de a compensa complet miscarile diurne ale ansamblurilor de ferestre. Gratie adaptabillitatii sale ridicate, sistemul este potrivit pentru o gama extinsa de aplicatii, cum ar fi etansarea rosturilor dintre zidarie si ramele ferestrelor (inclusiv a structurilor aflate in miscare), precum si a altor elemente (prefabricate din beton, panouri compozite, fatade cortina, luminatoare etc.).
 
Clasa B1 de reactie la foc si un nivel ridicat rezistenta la radiatiile UV
Banda ISO BLOCO 600 este livrata in variante gri si neagra, prezentand un coeficient de permeabilitate la aer mai mic de 1 mc/[h.m.(daPa)n] in cazul instalarii la exterior, respectiv mai mic de 0,1 mc/[h.m.(daPa)n] la interior, conform determinarilor realizate in cadrul laboratoarelor IFT Rosenheim. In ceea ce priveste rezistenta la difuzia de vapori, aceasta are o valoare mai mica de 100, respectand prevederile EN ISO 12572. Produsul prezinta stabilitate intr-un interval de temperatura cuprins intre -30 °C si 90 °C si este rezistent la actiunea radiatiilor ultraviolete, precum si la cea a altor factori agresivi de mediu. Din punct de vedere al reactiei la foc, banda se incadreaza in clasa B1, iar conductivitatea termica este 0,053 W/mK. Stabilitatea pe termen lung a produsului este reflectata de faptul ca furnizorul garanteaza o mentinere pentru cel putin 10 ani a tuturor performantelor declarate. ISO BLOCO 600 se mai livreaza si in variante colorate, prin intermediul carora se pot obtine efecte vizuale deosebite ale rosturilor constructiilor, fara ca expunerea directa la intemperii sa aiba un efect negativ asupra proprietatilor de impermeabilitate. Informatii suplimentare, la www.u-r-b-a-n.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK