Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - MEDIAPRESS: Aspect atractiv si modern pentru profilele Brugmann AD
MEDIAPRESS: Aspect atractiv si modern pentru profilele Brugmann AD
Produse & Tehnologii Publicat de Camelia Pantel 28 Iul 2015 15:31
Profilele PVC Brugmann AD, realizate de compania Salamander Industrie Gmbh au fost incluse in oferta Mediapress in 2014. Acestea permit construirea tuturor
tipurilor de ferestre (cu deschidere simpla, basculanta, oscilobatanta, pivotanta, culisanta sau armonica), indeplinind toate conditiile pentru un design atractiv al ferestrelor.
 
Multiple posibilitati constructive, prin utilizarea profilelor Brugmann AD
Gratie varietatii de baghete disponibile, cu ajutorul profilelor Brugmann se pot crea forme rotunjite, drepte sau cu o optica deosebita, ce amintesc de cladirile construite in stil vechi. Desi profilele sunt produse, in principal, in nuante de alb sau colorate, acestea pot fi comercializate intr-o multitudine de alte nuante, cum ar fi cele care imita lemnul, disponibile in permanenta pe stoc. La
cerere, pot fi furnizate si alte culori speciale.
Suprafata profilelor este foarte densa, intrucat la fabricarea acestora se foloseste materie prima de cea mai buna calitate. Fiind foarte usor de intretinut prin faptul ca au o protectie superioara la impuritati, modelele din cadrul gamei Brugmann AD au costuri minime de curatare si mentenanta. In acelasi timp, nu sunt usor afectate de intemperii si au o durata superioara de exploatare a elementelor construite. La sporirea gradului de rezistenta la intemperii, o contributie foarte importanta o au garniturile sudate la colturi.
Cele cinci camere de izolare si cele doua garnituri de bataie confera sistemului AD o protectie termica excelenta si izolatie fonica superioara, asigurand, totodata, conditii speciale pentru realizarea unor solutii moderne in ceea ce priveste design-ul ferestrelor si usilor. Adancimea constructiva de 73 mm pentru toc si de 84 mm pentru cercevea, permit includerea profilelor Brugmann AD in categoria reperelor care asigura o izolatie termica necesara reducerii substantiale a costurilor de incalzire/ racire a cladirilor.
In acelasi timp, gratie adancimii constructive de 73 mm si a baghetarii inteligente, sistemele seriei Brugmann AD permit utilizarea unui pachet optim de sticla de pana la 44 mm, acestea putand fi folosite cu usurinta in combinatie cu sticla termoizolanta tripan.
Structura inteligenta a profilelor creeaza o camera mare a armaturii ce permite rigidizarea cu elemente metalice mari si confera ferestrelor functionalitate optima in timp si fiabilitate superioara. Armatura de dimensiuni superioare, aceeasi la rama si cercevea, asigura o mai buna gestionare a stocurilor si optimizare in productie, astfel incat fabricile de ferestre care le utilizeaza sa isi poata micsora costurile.
Toate aceste caracteristici, asigura profilelor un grad de izolare termica Uw de pana la 0,90 W/m2K, protectie fonica de pana la 46 dB si rezistenta la incercari de efractie clasa 2 (DIN V ENV 1627).
Profilele Brugmann AD sunt disponibile si in variante cu acoperire din aluminiu pentru un aspect foarte modern si rezistenta sporita in timp pentru tamplaria termoizolanta. Profilele de aluminiu suplimentare se monteaza simplu, prin clipsare. Informatii suplimentare, la www.profilepvc.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK