Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 25 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Produse & Tehnologii - ROTO PATIO ALVERSA: Solutie culisanta in plan paralel si batant-culisanta
ROTO PATIO ALVERSA: Solutie culisanta in plan paralel si batant-culisanta
Produse & Tehnologii Publicat de Ovidiu Stefanescu 08 Dec 2016 14:20
Roto Patio Alversa este noua feronerie universala de la Roto Frank, ce permite actionarea fara efort a ansamblurilor de tamplarie termoizolanta cu deschidere culisanta in plan paralel si a celor batant-culisante, indiferent de materialul din care sunt executate (lemn stratificat, PVC sau aluminiu). Sistemul are capacitatea de a actiona cercevele cu greutate de pana la 200 kg. Un element inovator inclus in acest produs revolutionar este constituit de optiunea de ventilatie asigurata in pozitia batanta. Practic, feroneria reprezinta o combinatie dintre sistemul universal de inchidere mediana folosit la programele Roto NT si Roto AL, manerul Roto si solutia modulara culisanta. Prin combinarea inteligenta a componentelor din programul extins NT si AL cu cele specifice Roto Patio, cum ar fi caruciorul, foarfeca de culisare si setul de sine, se atinge obiectivul utilizarii de piese identice pentru toate variantele mentionate anterior, ceea ce reprezinta un avantaj major pentru producatori de ferestre/usi - si anume acela al reducerii la minimum a costurilor de productie, depozitare si logistica. 
 
Functionare silentioasa si protectie superioara antiefractie
Gratie constructiei modulare, Roto Patio Alversa asigura indeplinirea tuturor cerintelor individuale ale clientilor, practic sistemul acoperind simultan patru solutii diferite. Astfel, se poate opta pentru configurarea fie ca dispozitiv culisant in plan paralel, fie batant-culisant, fiecare dintre cele doua variante putand fi configurata pentru ventilatie pe timp de noapte sau aerisire batanta. Toate aceste caracteristici confera unicitate produsului respectiv. Din punct de vedere tehnic, sistemul este destinat pentru echiparea unor cercevele cu latimi cuprinse intre 600 mm si 2.000 mm si inaltimi vizibile de 600 mm - 2.700 mm. Mecanismul inovator de deschidere/inchidere garanteaza functionarea usoara si silentioasa, iar elementele speciale de amortizare faciliteaza un comportament optim de miscare si oprire a cercevelei. Astfel, in toate variantele sale, sistemul culisant in plan paralel se actioneaza intuitiv, in mod similar ferestrelor oscilo-batante traditionale. Prin rotirea manerului, ansamblul este batat automat, fara a mai fi necesara impingerea manuala a cercevelei. Feroneria Roto Patio Alversa include componente de siguranta Roto Quadro Safe - puncte de inchidere tip ciuperca, blocatori de siguranta si manere cu cheie - astfel incat protectia antiefractie poate fi, in mod facil, adaptata la cerintele individuale de siguranta. 
 
Informatii suplimentare, la www.roto-romania.ro
 
Solicita informatii suplimentare
 
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK