Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 27 Mai 2018
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - TROFEUL EURO-FEREASTRA: VBH Romcom
TROFEUL EURO-FEREASTRA: VBH Romcom
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de AG&F 22 Mai 2014 20:50
Avantajul furnizorului german VBH - cea mai mare casa europeana de comert cu sisteme de feronerie pentru ferestre si usi, avand o experienta de peste trei decenii in acest domeniu de activitate - este generat de faptul ca, spre deosebire de companiile competitoare, integreaza in oferta o diversitate de produse necesare industriei de tamplarie, de la sisteme de feronerie pentru ferestre/usi si cremoane pana la substante chimice pentru montaj. Sortimentele sunt disponibile la un raport optim intre pret si performanta, ceea ce asigura competitivitatea fata de alte sisteme similare. VBH Romcom detine o pozitie privilegiata pe piata de profil din Romania, beneficiind de expertiza companiei-mama. Fondata in anul 1997, reprezentanta autohtona a fructificat in totalitate experienta VBH Holding. Societatea dispune de sase centre logistice in tara noastra, iar in ultima perioada a adoptat masuri sustinute de mentinere a dinamicii afacerilor, reorientandu-si strategia in functie de exigentele beneficiarilor si identificand un raspuns prompt la problemele generate de restructurarea pietei.
***
Foto: Daniel Gavris, director general VBH Romcom
 
Premiile pietei de tamplarie, EURO-Fereastra 2014
Sectiunea: Sisteme de feronerie
 
Distinctia a fost acordata companiei VBH Romcom pentru promovarea de solutii inovatoare in domeniul tamplariei termoizolante si contributia speciala adusa la dezvoltarea pietei de ferestre din Romania. Pentru informatii suplimentare si foto, click aici!
 
13004 de articole in baza de date

Autentificare

TOP-Fereastra - nr. 134 (Mai 2018)
GHID de INSTALARE
hautau 2017
hospice 2%
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2017-2018 & Perspective 2019-2023
SIMONSWERK