Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALLY-MET TECHNOLOGY adopta in anul 2023 un nou set de masuri de stabilizare
ALLY-MET TECHNOLOGY adopta in anul 2023 un nou set de masuri de stabilizare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 08 Aug 2023 06:11
Anul acesta, compania Ally-Met Techology, membra a unui grup de firme, alaturi de societatea Aluminium Techology, ambele cu sediul in judetul Ilfov, se va axa, in principal, pe mentinerea activitatilor de productie la cote optime. Laura Popescu, administratorul grupului, precizeaza ca noile investitii derulate in cadrul firmei Ally-Met Techology au vizat dezvoltarea liniei automate pentru dezvoltarea kit-urilor antiinsecte si a celei pentru glafuri, care a majorat cu 50% capacitatea de productie. In prezent, activitatea companiei consta in productia de glafuri (cu o contributie de 60% la totalul afacerilor) si sisteme de protectie impotriva insectelor (35%), precum si in distributia de profile din aluminiu (4%) si in derularea operatiunilor de vopsire in camp electrostatic.
- Precizati care sunt estimarile financiare pentru anul in curs.
- Pentru 2023 estimam o mentinere a cifrei de afaceri, cu o posibila usoara crestere artificiala a volumelor, datorata majorarii preturilor, la fel cum s-a intamplat in 2022. Anul trecut, la nivel de grup, rezultatele financiare au atins valoarea de aproximativ 32,9 milioane de lei.
- Detaliati activitatile de productie derulate in prezent in cadrul grupului.
- Glafurile pe care le producem au latimi cuprinse intre 75 mm si 350 mm si sunt disponibile in nuante de alb, maro, gri antracit si imitatie de lemn. In prezent, exploatam in proportie de aproximativ 75% capacitatea de productie pe care o avem, intrucat cererea a stagnat, insa asteptam sa vedem ce se va intampla in varful sezonului, urmand ca de-abia in lunile octombrie - noiembrie, la incheierea perioadei, cifrele sa fie relevante. Plasele de protectie impotriva insectelor au lungimi cuprinse intre 1 m si 10 m, lungimea profilului fiind de 1 m, 2 m, 2,5 m si 6 m (pentru proiectele industriale). Lucram cu materii prime importate din Grecia, Turcia si China, iar majorarea preturilor acestora ne-a afectat foarte mult activitatea, mai ales cand costurile aluminiului au fost foarte ridicate la bursa din Londra. In aceste conditii, a trebuit sa ne facem stocuri mai mari, dar si sa scadem adaosul practicat, in special, pentru magazinele de bricolaj, respectiv sa ne diminuam marjele de profit. Aluminiul se afla acum la o cotatie normala si nu mai suntem nevoiti sa apelam la astfel de masuri, ci doar sa facem eforturi sa ne recuperam pierderile. Anul trecut, pe segmentele glafurilor si cel al kiturilor de protectie impotriva insectelor, pentru a face fata valurilor de scumpiri, am decis sa ne diminuam stocurile si sa producem exclusiv pe baza de comanda.
- Mentionati cum asigurati distributia produselor proprii.
- Ne livram produsele pe plan national atat in mod direct (prin intermediul depozitelor proprii din Popesti-Leordeni, Pitesti si Slatina), cat si indirect (prin intermediul unei retele de sapte dealeri, al magazinelor locale si al retelelor zonale de tip DIY).   
    
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left