Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALRO doneaza 400.000 de lei catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
ALRO doneaza 400.000 de lei catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 03 Apr 2020 10:59
ALRO S.A., unul dintre cei mai mari producatori de aluminiu integrati pe verticala din Europa, dupa capacitatea de productie, sustine lupta impotriva COVID-19 prin donarea a 400.000 RON Spitalului Judetean de Urgenta Slatina („SJU”), 25.000 RON catre Crucea Rosie Romana, Olt si 18.000 RON catre Asociatia Internationala de Politie din Romania, Olt si prin implementarea unui set foarte strict de protocoale si proceduri pentru prevenirea infectarii in locatiile sale, pentru a-si proteja atat angajatii, cat si partenerii de afaceri.
„Ne confruntam cu o situatie exceptionala, care necesita actiuni decisive. Acum este momentul sa demonstram ca intelegem rolul nostru in comunitatea locala Responsabilitatea noastra cea mai mare este fata de angajatii nostri si fata de familiile lor. Deoarece angajatii nostri, familiile lor, impreuna cu prietenii si rudele acestora, ei reprezinta comunitatea. Noi suntem comunitatea. Impreuna.
Am decis sa oferim sprijin spitalului local de urgenta din Slatina pentru a ajuta personalul medical in lupta impotriva coronavirusului. Alte fonduri au fost directionate catre autoritatile de aplicare a legii, Crucea Rosie, care sunt in prima linie in aceasta lupta”, a declarat Gheorghe DOBRA, Director General ALRO, Slatina.
„Am aplicat protocoale si proceduri operationale, administrative si de sanatate in incinta sediului ALRO pentru a asigura sanatatea angajatilor nostri, pentru a preveni infectarile in locatiile noastre, pentru a asigura o aprovizionare constanta pentru clientii nostri si pentru a atenua consecintele negative derivate din aceasta pandemie globala”, a adaugat Gheorghe DOBRA.
Contributia ALRO catre Spitalul Judetean de Urgenta Slatina va ajuta la procurarea consumabilelor medicale necesare atat personalului medical, cat si pacientilor, asigurand astfel conditii de munca adecvate pentru gestionarea eficienta a cazurilor cu COVID-19. In paralel, donatiile Companiei catre asociatia Crucea Rosie Romana vor asigura fondurile necesare pentru achizitionarea produselor de igiena si a alimentelor pentru persoanele izolate in casele lor din cauza agresivitatii COVID-19.
O alta componenta esentiala in lupta impotriva raspandirii rapide a COVID-19 este reprezentata de Politia Locala si Judeteana. ALRO a sprijinit politistii din judetul Olt cu echipamente de protectie (respectiv cu masti si halate de protectie), veste reflectorizante de inalta vizibilitate si video termo-scanere utilizate pentru limitarea raspandirii coronavirusului.
In ceea ce priveste actiunile intreprinse pentru a preveni raspandirea COVID-19 in unitatile sale de productie, inca dintr-o etapa timpurie a acestei crize pandemice, ALRO a creat un Comitet de urgenta si coordonare cu rolul principal de a supraveghea si monitoriza starea de sanatate a tuturor angajatilor, acordand o atentie sporita ca toate masurile de igienizare si dezinfectare sa fie implementate corespunzator in cadrul intregii organizatii.
Printre masurile complexe de ordin operational si administrativ puse in aplicare in cadrul intregii organizatii se numara:
- echipamente si consumabile medicale si de protectie, respectiv masti de fata, manusi, salopete sunt distribuite tuturor angajatilor;
- noi protocoale si proceduri au fost formulate si implementate in fabrici, in coordonare cu autoritatile centrale si locale, incluzand recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii pentru santierele industriale.
- au fost implementate masuri stricte de curatare, igienizare si dezinfectare a vestiarelor, zonelor comune, cantinei, birourilor;
- toate zonele din interiorul si din exteriorul instalatiilor de productie sunt permanent dezinfectate;
- au fost introdusi recipienti cu dezinfectanti in punctele de acces, in cantine, in zonele comune; mesele gatite pentru angajati au fost inlocuite cu mese reci pentru a se evita interactiunile colective din cantine;
- toti angajatii au fost instruiti cum sa actioneze pentru a preveni infectarea lor cu COVID-19 si trebuie sa isi raporteze zilnic starea de sanatate;
- au fost implementate schimburi de lucru impartite sau alternative pentru a minimiza interactiunea;
- starea de sanatate a angajatilor este verificata zilnic inainte de inceperea activitatii;
- au fost deja simulate planuri de urgenta si continuitate a activitatii pentru situatia in care unul sau mai multi angajati sunt infectati cu COVID-19, astfel incat sa nu fie perturbate operatiunile;
- calatoriile de afaceri au fost reduse la minimum si participarea la evenimente a fost suspendata;
- vizitele in cadrul facilitatilor de productie au fost reduse la minimum;
- Compania si-a pus in aplicare programul de munca de acasa (telemunca) pentru angajati, acolo unde este posibil;
- recomandarile pentru soferi si pentru alte entitati relevante implicate in transportul de marfuri in urma focarului COVID-19, asa cum au fost ele publicate de Comisia Europeana, au fost deja implementate in cadrul Companiei;
- ca urmare directa a acestor masuri, in stadiul actual al pandemiei, ALRO opereaza la parametrii normali si are un lant de distributie complet functional.
ALRO are propria brigada de pompieri, care este complet operationala in interiorul fabricii sale, cat si propriul sau dispensar medical si a dispus de un ajutor considerabil din partea partii sale afiliate, Rivergate, compania de securitate. Toate aceste entitati sunt alerte 24/7.
Avand in vedere ritmul rapid de raspandire a COVID-19 in intreaga lume, ALRO actioneaza cu precautie, dar cu actiuni rapide si decisive. Compania continua sa reactioneze la provocarile din fiecare zi cat mai repede posibil, cu scopul de a depasi aceasta situatie degradata si fara precedent, pe cat de lin si sigur posibil.
 
2021-video-fer
rehau
TSV
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza