Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Alukönigstahl: Peste 160 de contracte, semnate in primele 5 luni din 2022
Alukönigstahl: Peste 160 de contracte, semnate in primele 5 luni din 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 24 Iun 2022 06:35
In pofida dificultatilor de aprovizionare de pe piata materiilor prime si a cresterii preturilor la energie, fenomene care continua si in 2022, in primele 5 luni ale anului Alukonigstahl a semnat peste 160 de contracte pentru proiecte mari, medii sau mici. Unul dintre acestea este a doua cladire U Center, care va completa numarul spatiilor de birouri verzi din Bucuresti cu peste 33.000 mp. Alukonigstahl a livrat, in 2020, sistemele pentru cei aproximativ 11.000 mp de perete cortina pentru U Center 1, iar anul acesta va livra 12.000 mp pentru cladirea U Center 2. Alte proiecte includ cladirile de birouri ale unor companii ca Bosch si Continental sau dezvoltari imobiliare: Lakeview Residence, Avalon Residence, Triama Residence, magazine din reteaua Lidl, Penny sau diverse alte cladiri.
"In procesul de digitalizare a companiei, pentru imbunatatirea serviciilor dedicate clientilor nostri, am implementat un nou sistem de gestiune care foloseste cititoare de coduri de bare pentru comisionare. In plus, prin reorganizarea sistemului de livrari catre clienti, s-au realizat trasee optimizate care au redus consumul de combustibil si amprenta de carbon a activitatii noastre. Consider ca pentru ca orice companie sa fie viabila si profitabila pe termen lung, ESG trebuie sa stea in centrul a tot ceea ce face. Ca atare, companiile trebuie sa ia in considerare si sa guverneze suficient toate aspectele legate de problemele de mediu si cele sociale pentru a atenua riscurile asociate si pentru a se asigura ca sunt bine pozitionate pentru a captura orice oportunitati care ar putea aparea", a declarat Atilla Beer, Country Manager Alukonigstahl Romania si Moldova.
 
 
Solutiile de sustenabilitate, recunoscute international
In cadrul Lauch & Award Gala Investing in Property din 9 iunie, Alukonigstahl a primit trofeul “Sustainable Aluminum Solution” pentru anul 2021.
“Suntem onorati si mandri de acest trofeu si il consideram o noua recunoastere a activitatii intregii echipe Alukonigstahl dedicate realizarii unor solutii de calitate, sustabile si durabile in timp pentru anvelopele proiectelor din Romania. Acest lucru este reflectat si in cladirile care au obtinut certificare BREEAM la nivel Outstanding cu punctaje premium: Globalworth Square si Matei Millo Office, Lidl Romania, Vox Technology Park, Expo Business Park etc.”, a precizat Atilla Beer.
Un aport la clasificarea cu punctaj extrem de bun acestor proiecte conform BREEAM este adus si de faptul ca sistemele arhitecturale Schuco sunt certificate Cradle2Cradle. Acest lucru garanteaza faptul ca produsele, prin designul lor, au obligatia de a imbunatati sustenabilitatea imobilelor care le integreaza si de a incuraja economia circulara, prin transformarea lor facila in resurse reutilizabile in procesele de productie. Durabilitate si pastrarea valorii, robustetea, rezistenta la coroziune, inlocuirea simpla a pieselor supuse uzurii sunt cateva atribute garantate de aceasta certificare.
***
In cei 26 de ani de activitate din Romania, AluKönigstahl a asigurat cele mai eficace solutii tehnice si a realizat peste 8.000 de proiecte si constructii reprezentative, precum: Millo & Tandem OfficeS, Dacia One, U Center, Ana Tower, Globalworth Square, Coresi Business Resort, SkyTower, GlobalworthTower, UBC Iasi, Cluj si Timisoara, Luxuria Residence, Isho Living U1 & U2, Nordis Mamaia, Neo Mamaia, Wings Cluj, Nusco City, Cortina North. Nivelul de expertiza al companiei si atentia pentru eficienta solutiilor si sistemelor pe care le propune, transforma Alukönigstahl intr-un partener de incredere atat pentru investitori, cat si pentru arhitectii care doresc sa implementeze solutii inovatoare pentru usi, ferestre sau pereti cortina. 
 
SISECAM
2021-video-fer
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza