Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 22 Martie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - ALUMIL aniverseaza trei decenii de activitate, in cadrul BAU 2019
ALUMIL aniverseaza trei decenii de activitate, in cadrul BAU 2019
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 29 Nov 2018 07:33
Prin intermediul unui comunicat, managerii grupului Alumil isi anunta participarea la unul dintre cele mai importante evenimente expozitionale, la nivel global, din domeniul arhitecturii, materialelor si sistemelor, BAU 2019 (targ organizat o data la doi ani), ce urmeaza sa aiba loc in perioada 14-19 ianuarie, la centrul expozitional Messe München, din München - Germania.
„Evenimentul din 2019 va fi unul cu totul special pentru noi, deoarece in 2019 se implinesc 30 de ani de la infiintarea Alumil, 30 de ani de cand am inceput sa construim excelenta alaturi de partenerii nostri. Mai mult decat atat, celebram cea de a 11-a participare succesiva la BAU, ceea ce inseamna ca suntem prezenti in cadrul acestui important eveniment inca din anul 1999. Faptul ca, deja de trei decenii, Alumil detine o pozitie notabila la nivel global in domeniul inovarii si dezvoltarii sistemelor arhitecturale din aluminiu se datoreaza, in principal, celor doi piloni strategici ai grupului: dedicarea noastra totala pentru excelenta si dezvoltarea parteneriatelor durabile pe intregul mapamond, ceea ce ne ofera indrumare pentru a crea cele mai bune produse in conformitate cu nevoile si exigentele partenerilor nostri”, se precizeaza in comunicat.
In consecinta, partenerii Alumil si toti cei interesati de inovatiile grupului sunt invitati la Messe München, intre 14 ianuarie si 19 ianuarie 2019, in pavilionul B1, standul 338.
 
TSV
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza