Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - BASF: Crestere de 4% a vanzarilor, in conformitate cu planul initial
BASF: Crestere de 4% a vanzarilor, in conformitate cu planul initial
Furnizori de sisteme Publicat de Cosmin Dincu 25 Iul 2013 17:22
Managerii holdingului multinational BASF au anuntat, pentru intervalul ianuarie-iunie 2013, o majorare de 4% a cifrei de afaceri fata de primul semestru din 2012, insa rezultatul pozitiv s-a datorat cu precadere sporirii cererii pentru solutii chimice folosite in alte domenii decat cel al constructiilor. Cu toate acestea, estimarile initiale ale specialistilor holdingului au fost confirmate, mai ales in ceea ce priveste rata de crestere a veniturilor, imbunatatiri considerabile in acest sens fiind constatate mai ales la nivelul sectiei de solutii si materiale functionale. Astfel, la nivelul primului semestru al anului in curs, incasarile au totalizat 38,1 miliarde euro (+4%), iar in aprilie-iunie acestea s-a plasat la 18,4 miliarde euro (+3% comparativ cu intervalul similar din 2012). Analiza structurala a livrarilor din trimestrul ce tocmai s-a incheiat indica o depreciere a rezultatelor obtinute de sectia de materiale chimice (-4%). Pentru departamentul de produse performante (ce include divizia de aditivi – antioxidanti, stabilizatori, solutii de intarziere a propagarii incendiului, coloranti si modificatori polimerici – destinati industriei de profile din PVC), in conditiile unei stabilizari a cererii la un nivel relativ scazut, declinul preturilor nu a mai fost compensat de impactul cursului de schimb valutar, astfel incat s-a remarcat o diminuare (-1%). In fine, divizia de solutii functionale, care cuprinde catalizatori, substante chimice pentru constructii, materiale de protectie si finisare, respectiv produse performante, a raportat vanzari in crestere cu 2%. Din punct de vedere regional, subsidiarele BASF din Europa continua sa-si aduca un aport semnificativ la cifra de afaceri totala (+3%), acestea fiind urmate de cele din America de Nord (+9%), de cele din Asia-Pacific (+1%) si de cele din America de Sud, Africa si Orientul Mijlociu (+12%). Previziunile pentru anul in curs au fost insa modificate in sens negativ si indica o crestere economica globala de numai 2%, o sporire a productiei de substante chimice la nivel international de 3,1% si o majorare de 2,7% a activitatii productive industriale. Informatii suplimentare, la www.basf.com
 
rehau
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left