Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Deceuninck a lansat campania de sustenabilitate "Fiecare fereastra conteaza"
Deceuninck a lansat campania de sustenabilitate "Fiecare fereastra conteaza"
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 22 Feb 2024 15:26
Deceuninck, unul dintre principalii producatori mondiali de profile PVC pentru ferestre si usi, a lansat campania "Fiecare fereastra conteaza”, parte a strategiei de sustenabilitate de la baza filosofiei Deceuninck. Campania prezinta caracterul sustenabil al profilelor Deceunink si impactul pozitiv pe care il au asupra confortului personal, precum si asupra mediul inconjurator. Concret, profilele de top ale producatorului belgian garanteaza o izolatie excelenta, care se traduce prin economii la facturi si reducerea consumului de curent electric, dar si printr-o amprenta de carbon mai mica.
De cateva decenii deja, Deceuninck a acordat o atentie deosebita reducerii emisiilor de CO2 in procesul de productie, crescand treptat ponderea PVC-ului reciclat in productia noilor profile. La sfarsitul anului trecut, compania a finalizat un ciclu investitional de cinci ani si de 25 de milioane de euro, in urma caruia a ajuns la o capacitate de reciclare anuala de 40.000 de tone la unitatea proprie de reciclare din Diksmuide, Belgia. Investitia reprezinta un pas important pe drumul reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera cu 60% pana in 2030 fata de 2021, respectiv de a ajunge la zero emisii pana in 2050. Ferestrele cu profile Deceuninck pot fi reciclate de cel putin opt ori, ceea ce inseamna un ciclu de viata de pana la 300 de ani. 
Prin campania „Fiecare fereastra conteaza”, Deceuninck prezinta avantajele competitive ale profilelor pe care le produce si usureaza comunicarea partenerilor cu clientii finali. Mesajele cheie ale campaniei sunt: o planeta sustenabila, bunastarea comunitatii si confortul imbunatatit al casei, impreuna cu economisirea bugetului gospodariei.
 
 
Casa viitorului este o casa sustenabila 
Profilul din PVC Deceuninck Elegant indeplineste cele mai inalte standarde de estetica, eficienta si sustenabilitate si confirma, inca o data, ca tamplaria PVC este o solutie ideala, ce satisface toate cerintele arhitecturii si constructiei moderne. Profilele Deceuninck sunt disponibile in diferite stiluri, culori si designuri - in conformitate cu dorintele fiecaruia si cu diverse stiluri de constructie. Pe linga aspectul elegant, se evidentiaza printr-o functionalitate exceptionala, fie ca este vorba de protectie termica, protectie fonica sau siguranta. In acelasi timp, sunt in top ca posibilitati de reciclare, ceea ce contribuie la conservarea resurselor si reducerea consumului de energie. De aceea, Deceuninck uneste toate avantajele si calitatile profilului prin mesajul „Fiecare fereastra conteaza”.
Infiintata in 1937 in Belgia, Deceuninck a ajuns printre primele trei companii din lume in productia de profile PVC pentru ferestre si usi. Cu unitati de productie in 17 tari si peste 3.900 de angajati, compania furnizeaza profilele sale in 90 de tari din intreaga lume. Deceuninck activeaza pe piata din Romania de 26 de ani.
 
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left