Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EximBank si CEC acorda 20 milioane lei pentru sustinere exporturi Delta Aluminiu
EximBank si CEC acorda 20 milioane lei pentru sustinere exporturi Delta Aluminiu
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 04 Nov 2021 10:49
Producatorul local de profile industriale si sisteme din aluminiu, Delta Aluminiu din Slatina, a beneficiat de o finantare in valoare de 20 de milioane de lei, pentru activitatea curenta, acordata de CEC Bank, cu garantie EximBank, in cadrul schemei de ajutor de stat COVID 19.
“Delta Aluminiu este o afacere locala care a crescut de la zero pe piata din Romania, ajungand al doilea cel mai mare producator de profile de aluminiu din tara. Produsele noastre, exportate cu precadere in Olanda, Germania, Canada, Mare Britanie si Polonia - acopera kilometri cu sere si panouri fotovoltaice, hale industriale si birouri. Am dezvoltat o fabrica moderna in Slatina, cu dotari de ultima ora si avem un impact important in economia locala, cu peste 350 de angajati. CEC Bank ne este alaturi de multi ani, fiind si partenerul care ne-a ajutat sa finantam investitiile de extindere si modernizare a fabricii, in 2014”, a declarat Serhan Umut Yazici, CEO in cadrul Delta Aluminiu.
Sectorul materialelor de constructii se afla in prezent intr-o perioada de expansiune, in contextul in care, potrivit datelor INS, in primele opt luni din 2021, volumul lucrarilor de constructii rezidentiale a crescut cu 20% fata de perioada similara a anului trecut.
Fondata in 2006 de patru tineri antreprenori, Delta Aluminiu SRL este unul dintre cei mai mari producatori locali de profile din aluminiu, utilizate in toate industriile unde se preteaza folosirea aluminiului (cel mai versatil metal existent): agricultura (sere si irigatii), industria de energie verde (panouri solare), constructii, aer conditionat si iluminat stradal, birouri si hale industriale, medicina (scaune si paturi, elemente ajutatoare pentru persoanele cu handicap), mobilier de interior si exterior. Compania are o capacitate de productie de 20.000 de tone pe an, operand o fabrica de profil in Slatina, cu peste 350 de angajati. Anul trecut, producatorul a avut o cifra de afaceri neta de 144,5 milioane lei si profit net de 3,85 milioane de lei.
Pe langa piata interna, 85% din productia companiei este exportata, ajungand in tari precum Germania, Olanda, Canada, Belgia, Polonia si Marea Britanie.
 
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TSV
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza