Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EXPERT DOOR SOLUTION construieste un depozit propriu in Bucuresti
EXPERT DOOR SOLUTION construieste un depozit propriu in Bucuresti
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 11 Sep 2017 12:05
Furnizorul de usi de garaj si industriale Expert Door Solution - Bucuresti a livrat, anul acesta, in principal, produse specifice pentru proiecte care s-au construit in Capitala si judetul Ilfov (in cea mai mare masura), respectiv in Pitesti, Craiova, Cluj-Napoca si Oradea, toate acestea fiind realizate de echipele proprii, fara sa fie necesara externalizarea unor operatiuni. De asemenea, firma a colaborat si la executia unor proiecte pe plan extern, pentru care a livrat o gama extinsa de produse din domeniul industrial, respectiv usi sectionale, rapide, glisante, metalice sau din lemn si pereti amovibili. Lucrarile au avut loc in Turcia, Georgia, Germania si Polonia, unde compania are contacte cu mai multi antreprenori locali. „Preferintele clientilor din 2017, ca si in anii trecuti, se orienteaza, in principiu, catre usile sectionale, spre cele rezistente la foc si catre cortinele rezistente la foc. Principalele game disponibile in oferta sunt reprezentate de mai multe tipuri de usi (sectionale, tip rulou, tip grilaj, rapide glisante normale/rezistente la foc, metalice multifunctionale/rezistente la foc), cortine rezistente la foc si docuri de andocare complete (alcatuite din rampe de andocare, burduf de etansare si echipamentele adiacente acestora). Produsele comercializate sunt in mare parte de provenienta germana, ca, de exemplu, marcile Hormann, Stobich etc. Ca o noutate pe segmentul rezidential, incepand din 2017, modelele de usi de garaj Hormann se pot adapta pentru operare direct de pe smartphone sau tableta (inclusiv daca nu este acasa proprietarul), renuntandu-se, astfel, la vechea telecomanda”, a declarat George Popa, Executive Manager al Expert Door Solution.
Reprezentantul firmei a mai precizat ca, in ultima perioada, au fost stabilite contacte si relatii de colaborare cu antreprenori noi, care sunt activi in contextul trendului ascendent inregistrat pe anumite segmente ale pietei constructiilor. Aceasta evolutie optima se reflecta si in vanzarile firmei, respectiv in numarul de proiecte adjudecate, care s-a dublat fata de 2015. „Astfel, inclusiv cifra de afaceri din primul semestru al acestui an, raportata la 2016, s-a majorat cu peste 50%, iar incasarile se deruleaza in cele mai bune conditii, intrucat lucram cu antreprenori cu care avem colaborari vechi si nu intervin niciodata restante. Totodata, in 2017, urmeaza sa efectuam o investitie in valoare de aproximativ 300.000 de euro, care presupune constructia unui depozit propriu in Bucuresti”, a mai adaugat George Popa. Informatii suplimentare, la www.eds-ro.eu
 
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left