Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 26 Mai 2020
PAGINA PERSONALIZATA


ADF PROD SRL

ADF PROD SRL

Adresa: Str. Dimitrie Leonida nr. 113 C, Piatra Neamt, Judet NEAMT
Telefon: 0233/227.048
Fax: 0233/227.049
E-mail: office@fereastra-adf.ro
Web site: www.fereastra-adf.ro
Domenii: Ferestre de mansarda, rulouri & sisteme de umbrire | Tamplarie din PVC | Usi de interior | Usi de garaj
Descriere activitate
Producator de tamplarie PVC si geam termoizolant.
Prezentare companie/institutie
ADF PROD aniverseaza 25 de ani de activitate pe piata de profil
 
 
 
 
 
 
Florin Luca (42 de ani)
Functia/Firma: director executiv, ADF Prod;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
In 2019, compania ADF Prod aniverseaza 25 de ani de activitate pe piata locala de tamplarie termoizolanta. Florin Luca, directorul executiv al ADF Prod, precizeaza ca istoria firmei a inceput in anul 1994, in domeniul confectiilor metalice, cu o echipa formata din patru angajati. In 1998, a fost demarata productia de tamplarie termoizolanta din aluminiu, iar in 2002, cea de tamplarie din PVC. Anul 2005 a reprezentat un moment decisiv in activitatea firmei, intrucat atunci s-a stabilit ca activitate unica productia de tamplarie din PVC cu geam termoizolant. Inca de la inceputul activitatii se investeste, constant, in utilaje performante de ultima generatie si in fluxuri tehnologice noi, astfel incat, in actualul exercitiu financiar, celebrarea celor 25 de ani marcheaza, de fapt, o perioada de continua dezvoltare si de investitii in capitalul uman si in tehnologie.
 
- Care sunt principalele repere ale strategiei de dezvoltare planificate pe termen mediu si lung?
- In intervalul urmator, ne propunem sa realizam, in principal, investitii in capitalul uman, precum si in alte noi unitati logistice si de fabricatie. Cel mai important proiect pe care il avem in vedere este reprezentat de constructia unei noi fabrici pentru productia tamplariei din PVC, utilata cu cele mai moderne echipamente si fluxuri tehnologice. De asemenea, pentru anul in curs, estimam o crestere cu 20% a cifrei de afaceri, fata de nivelul inregistrat in precedentele 12 luni, obiectiv pe care urmeaza sa il atingem cu ajutorul unei echipe formate din 215 angajati.
- Cum intampinati momentul aniversar, din punct de vedere al portofoliului de produse si servicii?
- Pe tot parcursul activitatii, ne-am canalizat intotdeauna eforturile pentru a oferi beneficiarilor cele mai performante produse. Ferestrele si usile din PVC de la ADF Prod integreaza profile Salamander (seriile Streamline si BluEvolution 92 sau 82), feronerie Maco, geam termoizolant realizat cu sticla Saint-Gobain si distantier termic DuraTherm. Recent, am inaugurat o noua fabrica de geam termoizolant, care include prima linie pentru aplicarea si montajul distantierului termic DuraTherm din Romania. Suntem, astfel, primul producator autohton ce isi consolideaza nivelul de calitate a ferestrelor livrate, prin implementarea tehnologiei de aplicare robotizata a distantierului de tip warm-edge DuraTherm. Valoarea totala a acestei investitii s-a ridicat la nivelul de 7 milioane de euro.
- Ce asteptari aveti, din punct de vedere al dezvoltarii pietei nationale de profil?
- Ne dorim ca pe piata nationala de tamplarie sa existe o concurenta loiala, fapt ce va asigura beneficiarilor calitatea dorita a produselor si va stimula inovatia in domeniu. In ceea ce ne priveste, ne vom asuma, in continuare, rolul unui adevarat deschizator de drumuri, lansand mereu noi tendinte in ceea ce priveste fabricarea unor produse de calitate superioara, fara sa pierdem insa din vedere mentinerea nivelului de profitabilitate. Anticipam ca, pe termen scurt, ritmul actual de crestere si dezvoltare se va mentine.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2019)

 


Produse & tehnologii

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
COVID-19
athena_370px
ghid_montaj
A aparut editia
MAI 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK