Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Producatori de Tamplarie - ADF PROD: Compania isi propune un rulaj de 10 milioane de euro
ADF PROD: Compania isi propune un rulaj de 10 milioane de euro
Producatori de tamplarie Publicat de Camelia Pantel 01 Feb 2017 13:17
Producatorul de tamplarie din PVC ADF Prod si-a propus ca, anul acesta, sa atinga o cifra de afaceri in valoare de 10 milioane de euro, dupa ce a incheiat anul 2016 cu incasari de 8,5 milioane de euro (ce au depasit o cota de +30% in raport cu 2015). Principalii factori care au generat aceasta majorare sunt, in opinia lui Florin Luca, directorul executiv al firmei, „dezvoltarea capacitatilor de productie si cresterile inregistrate de partenerii interni si externi”, iar in 2017 atingerea obiectivelor financiare va fi posibila si prin „continuarea procesului de sporire a capacitatii productive si a celui de perfectionare profesionala atat a personalului ADF, cat si a colaboratorilor”. Astfel, pentru 2017, ADF Prod intentioneaza sa organizeze cursuri de scolarizare la sediul firmei pentru echipele de montaj ale partenerilor, in care sa abordeze aspectele si etapele importante ale instalarii tamplariei din PVC, aceasta activitate fiind menita, in acelasi timp, sa consolideze relatiile de afaceri cu colaboratorii. „In prezent, pe piata nationala de profil se observa clar o orientare a clientilor catre produse performante, tendinta ce estimam ca se va mentine si in urmatorii doi ani. Avand in vedere acest trend, am inregistrat, in ultimul timp, o crestere semnificativa a cererii pentru ferestrele ADF Exclusiv, produs care inglobeaza tehnologii de top si are un design modern, fiind sistemul preferat la constructia caselor pasive. In momentul de fata, ponderea celor trei serii pe care le realizam in vanzarile noastre totale este urmatoarea: gama ADF Exclusiv (10% din totalul comenzilor), ADF Design (10%) si ADF Premium (80%)”, a mai declarat oficialul firmei.
Ferestrele si usile din PVC produse de firma ADF integreaza profile Salamander (seriile Streamline si BluEvolution 92 si 82), feronerie Maco Multi-Matic, geam termoizolant realizat cu sticla Saint-Gobain si distantier termic Swisspacer Ultimate, putand fi utilizate atat pentru lucrari noi, cat si la renovari sau reabilitari de monumente istorice. Capacitatea de productie, exploatata, in 2016, la o cota de 70% din total, se situeaza la nivelul de 300 unitati/zi, iar in procesul de executie predomina realizarea ansamblurilor cu profile Streamline (in proportie de 80% din total).
„Ansamblurile ADF se livreaza preponderent in orasele din zona Moldovei, iar aproximativ 40% din productia totala o exportam in Italia, Franta, Belgia, Germania si Austria. Inca de la debutul operatiunilor de acest tip, au fost initiate parteneriate cu firme locale care se implica si in instalarea produselor, Italia fiind tara cea mai reprezentativa din punct de vedere al livrarilor la export”, a mai precizat managerul companiei. Informatii suplimentare, la www.fereastra-adf.ro 
 
SISECAM
TSV
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza