Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - FEROTECH Distribution se axeaza pe promovarea de usi de garaj moderne
FEROTECH Distribution se axeaza pe promovarea de usi de garaj moderne
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 06 Oct 2022 06:00
Compania Ferotech Distribution, cu sediul in Cluj-Napoca, este implicata in proportie de 15% din totalul activitatii in productia de usi de garaj cu sisteme din Polonia.
„Fabricam modele de usi de garaj tip rulou, iar cererea pentru produsele de acest tip a fost oarecum uniforma in 2022. Aceasta categorie de usi de garaj se poate monta atat la interior, cat si la exterior, fiind destinata oricarui tip de spatiu, indiferent de dimensiunea golului usii. Panourile usilor sunt realizate din lamele de aluminiu, umplute cu spuma poliuretanica, intr-o gama variata de culori, iar actionarea este electrica si se face cu telecomanda. La cerere, exista si varianta accesorizarii usilor de garaj cu sisteme antiefractie si control de la distanta.
In prezent, accesam proiecte apartinand persoanelor fizice, precum si persoanelor juridice (in principal pentru sedii de firme). Accesam lucrari pe segmentul rezidential in zona Cluj-Napoca si la aproximativ 100 de kilometri distanta de aceasta localitate. Cele mai numeroase proiecte din domeniul rezidential se afla in acest moment in stadiul de pregatire al santierului.
In ceea ce priveste majorarea preturilor la materiile prime, depunem toate eforturile necesare pentru a tine costurile sub control, astfel incat clientul final sa beneficieze de un produs calitativ, la un pret corect. In ultimii ani, am inregistrat o evolutie constanta a cifrei de afaceri si estimam ca si anul acesta situatia va fi una similara", a declarat Felician Socaciu, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.ferotech.ro 
 
rehau
2021-video-fer
Meesenburg
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza