Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Noiembrie 2022
SISECAM
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - INKEMA EAST: Crestere a capacitatii de productie, la noua fabrica din Spania
INKEMA EAST: Crestere a capacitatii de productie, la noua fabrica din Spania
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 29 Oct 2021 06:00
Reprezentanta autohtona a firmei spaniole Inkema, compania Inkema East (din judetul Timis), a inregistrat in 2020 rezultate financiare care au atins valoarea de 10,7 milioane de lei, mentinerea acestora si a echipei de angajati reprezentand principalele obiective ale anului in curs. „In 2021, in cadrul subsidiarei din Romania ne-am axat, in principal pe masuri de mentinere a activitatii proprii. In cazul firmei-mama, suntem bucurosi ca anul acesta am finalizat mutarea in noile facilitati din Les Franqueses del Vallés (Barcelona). Noua fabrica are peste 13.000 mp suprafata utila si este construita pe un teren de mai mult de 30.000 mp, ceea ce va favoriza o crestere notabila a capacitatilor productive ale companiei. Facilitatile sunt situate in Parcul Industrial El Ramassar si le dubleaza pe cele pe care le aveam in vechea noastra locatie. Cu aceasta investitie, compania nu numai ca isi mareste capacitatea de productie, dar isi creste si productivitatea si modelul logistic intern intr-o locatie strategica. Les Franqueses del Vallés are acces direct la AP7 si C-17, aflandu-se la numai 20 km de Barcelona si la 120 km de granita cu Franta. Noua fabrica devine, astfel, una dintre cele mai importante din Spania in domeniul fabricarii rampelor si solutiilor de incarcare si descarcare, prin implementarea unui sistem de productie in linie. Pentru aceasta, au fost adoptate diverse instrumente ale sistemului Lean Manufacturing, toate procesele fiind dezvoltate sub conceptul imbunatatirii continue si sustenabile a afacerilor. Toate departamentele sunt deja operationale, atat fabrica propriu-zisa, cat si departamentul de service tehnic, piese de mentenanta, respectiv cel de servicii pentru clienti. Acest nou spatiu va face posibila cresterea productiei actuale si va raspunde cererii tot mai mari atat la nivel national, cat si international pentru rampe de incarcare, mese de ridicat, pasarele de incarcare si usi industriale de toate tipurile (rapide, sectionale sau rezistente la foc)”, au precizat reprezentantii Inkema East.
Odata cu aceasta investitie, Inkema continua sa-si dezvolte afacerea pe termen lung, pentru a putea fi in continuare una dintre principalele referinte in domeniul producatorilor de sisteme de incarcare si inchideri industriale, unde depune eforturi sustinute de peste 35 de ani. Informatii suplimentare, la www.inkema.com
 
2021-video-fer
Meesenburg
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
OCTOMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza