Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 29 Noiembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - KOM DOORS incearca sa dezvolte o linie de productie de serie a usilor de garaj
KOM DOORS incearca sa dezvolte o linie de productie de serie a usilor de garaj
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Oct 2022 06:10
Cel mai important proiect de investitii derulat anul acesta de compania Kom Doors - Sibiu a constat in lansarea unui produs nou de tip DIY. „Este vorba despre usa de garaj BricoDoor, disponibila in diferite dimensiuni si nuante, care este gandita pentru a fi instalata foarte usor. Produsul a fost primit cu entuziasm de colaboratorii nostri, ceea ce ne determina sa facem toate demersurile necesare pentru a mai gasi si alti promotori. Gama generala de produse pe care o promovam include usi sectionale si industriale (cu o pondere de 70% din incasari), sisteme de automatizare pentru porti si de control al accesului, bariere, turnicheti, stalpi retractabili (tip bolard), precum si rampe, burdufuri si usi rezistente la foc. In domeniul usilor sectionale si al celor de garaj, fabricam peste 100 de modele din categoriile medie si premium, cu materiale din Belgia, Olanda, Ungaria, Italia, Elvetia si Cehia. Toate sortimentele pe care le producem sunt personalizate si se realizeaza exclusiv la comanda. De-abia acum incercam sa dezvoltam o linie de productie in serie.
Cererea de usi de garaj pe segmentul rezidential prezinta un usor deficit fata de anul trecut, insa este foarte mare pe zona industriala. Intrucat am intampinat dificultati legate de majorarile preturilor la materiile prime, am cautat sa adoptam diferite masuri care sa ne ajute sa trecem mai usor peste acestea. Am incercat sa negociem cu frunizorii si sa ii schimbam, insa pana la urma tot a fost nevoie sa majoram preturile la produsele comercializate.
Ne distribuim produsele la nivel national, cu precadere in centrul tarii atat direct catre proiecte, cat si prin intermediul unor contracte de distributie.
Din punct de vedere financiar, am incheiat anul 2021 neasteptat de bine, cu o majorare de peste 30% a cifrei de afaceri, insa pentru 2022 si 2023 nu putem face deocamdata preconizari, avand in vedere conditiile dificile de piata”, a precizat Florin Comaniceanu, directorul general al companiei. Informatii suplimentare, la www.komdoors.ro        
 
TSV
SISECAM
2021-video-fer
rehau
TOP-500-PRODUCERS
Editia OCTOMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza