Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - LORENZO GRUP: Profilele de fatade cortina, livrate mai ales in zona Moldovei
LORENZO GRUP: Profilele de fatade cortina, livrate mai ales in zona Moldovei
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Nov 2016 12:13
Zona municipiului Iasi a fost indicata de furnizorul de profile din aluminiu pentru pereti cortina si materiale compozite Lorenzo Grup ca fiind cea mai activa anul acesta din punct de vedere al comenzilor, gratie activitatii optime derulate de partenerii locali. Detalii referitoare  la oferta companiei pe aceste segmente de activitate sunt oferite, in cele ce urmeaza, de Ahmet Yetim, presedintele grupului: “Punem la dispozitia partenerilor sistemul 50F, care include doua categorii de profile. Prima este dedicata realizarii peretilor cortina structurali si ofera solutii adecvate pentru proiecte realizate cu repere de dimensiuni diferite, asigurand, in acelasi timp, continuitatea si cresterea spatiului interior prin aplicarea la exteriorul cladirii, iar celalalt set se foloseste pentru fatadele cortina semistructurale si confera usurinta in asamblare, eficienta a costurilor etc. Fatadele semistructurale bazate pe seria respectiva se disting prin suprafata transparenta de mari dimensiuni si/sau prin diferitele combinatii coloristice, sistemele de deschidere a ochiurilor mobile fiind invizibile, pentru a asigura functionalitate, o vedere continua din exterior, precum si o estetica bine echilibrata si creativa. In domeniul materialelor pentru placari, comercializam sistemul din aluminiu Cottal si cel de paneluri compozite Lorenzobond”. Livrarile tuturor produselor grupului se fac prin sistemul propriu de distributie pe intreg teritoriul Romaniei, cu o frecventa saptamanala, constanta. Totodata, acestea ajung si la export, atat prin vanzari directe, cat si prin intermediul partenerilor cu activitati externe. “Intrucat problemele cu incasarile sunt un punct nevralgic care ne afecteaza pe toti in acest domeniu, incercam abordari stricte si efectuam livrari garantate, sperand ca acestea sa ne permita sa ne mentinem trendul ascendent al cifrei de afaceri, care a atins in 2015 valoarea de 13,3 milioane de lei”, a adaugat oficialul Lorenzo Grup.
Gama sortimentala promovata pe piata include, de asemenea, profile din aluminiu pentru tamplaria batanta sau oscilo-batanta, cu sau fara bariera termica si pentru ansambluri glisante, obloane, glafuri, plase de protectie impotriva insectelor, garnituri pentru principalele tipuri de profile din aluminiu si PVC, accesorii pentru ferestrele din aluminiu si PVC, precum si profile din PVC marca Aluplast si feronerie Winkhaus. Reprezentantul grupului a mai precizat ca “noutatea acestui an, din punct de vedere al ofertei, este sistemul pentru usi glisante cu ridicare din aluminiu cu bariera termica (seria 70LS), iar categoria cea mai bine vanduta in 2016 (cu 50% din total) este reprezentata de cea a glafurilor exterioare din aluminiu extrudat”. Informatii suplimentare, la www.lorenzo.ro 
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left