Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 03 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - LORENZO: Investitii in valoare de 2,5 milioane de euro
LORENZO: Investitii in valoare de 2,5 milioane de euro
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 17 Nov 2015 10:30
Compania Lorenzo intentioneaza sa finalizeze anul acesta un proiect de investitii in valoare de 2,5 milioane de euro, care a presupus crearea unui nou spatiu de lucru dotat cu o linie de productie de ultima generatie si una automata de vopsire. De asemenea, din punct de vedere financiar,  managerii societatii si-au propus sa obtina o majorare de 20% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de 13 milioane de lei din 2014. In ultimele luni, ritmul de crestere s-a situat la 15% fata de intervalul similar din 2014, insa managerii firmei estimeaza ca proiectele aflate in derulare vor contribui la atingerea acestui obiectiv. In acelasi timp, in 2014, in pofida situatiei economice dificile a tarii, a fost inregistrata tot o sporire care a atins 30% fata de valoarea din 2013.   
 
Ahmet Yetim, presedinte al Lorenzo Grup: "Pentru 2016, estimam mentinerea trendului ascendent al incasarilor, desi nu reusim, inca, sa atingem nivelul dorit al vanzarilor, din cauza situatiei economice dificile a Romaniei, chiar daca in ultimul timp se remarca o usoara crestere a numarului proiectelor de constructii finantate din fonduri europene. In aceste conditii, strategia implementata la nivel de companie in acest an a prevazut furnizarea unor solutii complete atat pentru fabricantii de tamplarie din PVC, cat si pentru cei ce realizeaza ansambluri din aluminiu. In acelasi timp, avem permanent in vedere sa oferim produse de calitate superioara. Dintre acestea, in 2015, s-a distins gama Bostik, recunoscuta la nivel international pe segmentul solutiilor de etansare (silicon, spuma, butil, banda butilica), o serie completa de garnituri destinata producatorilor de tamplarie din PVC si aluminiu sau sistemele de obloane si placare ventilata Cottal, pentru care cererea este in crestere. In prezent, cele mai numeroase comenzi pe care le inregistram vizeaza sistemele de pereti cortina si tamplarie termoizolanta, cu sau fara bariera termica, insa observam o sporire a numarului solicitarilor de sisteme de obloane, respectiv pentru gama completa de profile Aluplast si cea de accesorii Winkhaus".   
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left