Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 16 Octombrie 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - MCA GRUP investeste sustinut si imbunatateste continuu procesele de productie
MCA GRUP investeste sustinut si imbunatateste continuu procesele de productie
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 13 Oct 2021 06:10
Compania MCA Grup implementeaza si in 2021 o strategie de afaceri care presupune asigurarea unor pachete complete de produse si servicii in cadrul mai multor industrii, precum cea a accesului industrial si a tehnicii de incarcare, a accesului rezidential sau a tehnicii de umbrire.
„Ne diferentiem pe piata de profil prin calitatea produselor oferite, iar portofoliul propriu include, in principal, usi sectionale si de tip rulou (cu o contributie de 55% la vanzarile totale), precum si rulouri exterioare (30%), sisteme de actionare automata pentru porti liniare/ batante (10%), copertine si pergole, grilaje metalice, dar si o varietate de produse din sfera inchiderilor industriale. Una dintre preocuparile noastre permanente este aceea de a imbunatati continuu procesele de productie, constientizand cu mult timp in urma importanta digitalizarii si automatizarii acestora. Incercam constant sa facem aceste procese mai scurte, mai simple si, in acelasi timp, mai sigure, cu scopul cresterii calitatii si minimizarii riscurilor de aparitie a erorilor. Un alt obiectiv principal pentru 2021 este reprezentat de recuperarea scaderilor inregistrate in 2020 atat la export, cat si pe piata interna, cifra de afaceri a firmei fiind cu aproximativ 13,7% mai mica in 2020, fata de 2019. A fost un regres important pentru noi, care a survenit pe fondul crizei pandemice si a fost cauzat atat de involutia comenzilor pe piata locala, cat si de scaderea celor consemnate pe plan extern. De exemplu, in perioadele de «lockdown», nivelul comenzilor venite de pe pietele externe a fost aproape de zero. In continuare, prognozele noastre sunt rezervate si avem chiar in vedere un scenariu pesimist, cu o scadere de pana la 50% in raport cu 2019, avand in vedere perspectiva celui de-al patrulea val al pandemiei si cresterea pretului materiilor prime. Evolutia preturilor materiilor prime nu este un secret pentru nimeni, acestea putand fi vizualizate rapid pe site-ul London Metal Exchange. Noi, lucrand in proportie majoritara cu componente metalice, suntem direct influentati de aceste evolutii. Datorita timpilor tehnologici necesari producerii componentelor, nu intrevedem o scadere a preturilor pentru urmatoarele 6 luni, iar dupa aceea, nu stim ce se va intampla. De asemenea, datorita schimbarilor rapide care apar, impactul factorilor exogeni asupra pietei este greu de masurat. Sunt foarte multi factori care influenteaza evolutia acesteia, precum: relaxarea restrictiilor pentru controlarea pandemiei, disponibilitatea vaccinurilor, atitudinea populatiei vizavi de mutarea din apartamente in zone rezidentiale, periferice marilor orase, frica de a nu plati mai mult decat face sau teama de a investi inainte de aparitia unei crize globale, prognozate de Nouriel Roubini. Asa ca atitudinea noastra este precauta si, in acelasi timp, atenta la nevoile clientilor”, a subliniat Ciprian Oprea, CEO al MCA Grup. Informatii suplimentare, la www.mcagrup.ro
 
SISECAM
athena_370px
2021-video-fer
ghid_montaj
rehau
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2021!
 

Autentificare

hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
VBH
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE