Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - NHDP tripleaza capacitatea de vopsire in camp electrostatic si creste nivelul calitatii
NHDP tripleaza capacitatea de vopsire in camp electrostatic si creste nivelul calitatii
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 18 Dec 2019 07:44
New House Design Project (NHDP) se afla in plin proces de extindere tehnologica, stabilindu-si ca principal obiectiv majorarea capacitatii de productie pe segmentul operatiunilor de finisare a confectiilor metalice (din aluminiu, otel etc.). Demarate la jumatatea anului in curs, lucrarile de modernizare au intrat in linie dreapta, odata cu darea in folosinta a noului spatiu de productie, cu o arie de 900 mp si instalarea liniei de vopsire in camp electrostatic. Produsa de un furnizor elen, aceasta este una dintre cele mai mari astfel de linii existente la momentul actual in Romania, avand o capacitate de procesare a pieselor cu o lungime de 8,2 metri, o latime de 1,5 metri si o inaltime de 2,8 metri. Practic, dimensiunile respective asigura o triplare a capacitatii actuale a NHDP - fapt ce va duce la o mai buna deservire a partenerilor, precum si la o diminuare semnificativa a termenelor de livrare.
 
Investitiile sunt justificate de cresterea puternica a cererii
Alex Moise, administrator al NHDP, a afirmat ca...

Pentru a continua lectura articolului in format complet 
va rugam sa optati pentru 
AUTENTIFICARE sau ABONARE STIRI

Va multumim! 

 
athena_370px
rehau
ghid_montaj
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
SEPTEMBRIE 2020!

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
nhdp
deceuninck_belgium

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE