Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 02 Aprilie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PENOSIL asigura clientilor cele mai bune experiente de achizitie si utilizare
PENOSIL asigura clientilor cele mai bune experiente de achizitie si utilizare
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 04 Mai 2018 06:10
Compania Penosil, important furnizor national de spume poliuretanice si etansanti pentru constructii, a deschis recent un magazin online, devenind - potrivit lui Sebastian Carstoiu, Country Manager al Penosil - „primul furnizor din aceasta industrie ce abordeaza in mod proactiv segmentul «e-commerce» printr-un magazin online propriu si nu doar prin platforme de tip «marketplace»”. Noul instrument de lucru se adreseaza montatorilor de tamplarie sau specialistilor din firmele de constructii aflati in cautarea de solutii de etansare si, in general, oricarui utilizator casnic sau profesionist, care doreste sa identifice, cat mai rapid, solutiile cele mai potrivite pentru proiectul sau. „Mediul online este o noua realitate. Asa cum astazi verificam specificatiile unei masini sau ale unui laptop pe internet, cautam recenzii si comparatoare de pret, tot asa credem ca se va intampla, in curand, si cu materialele de constructii. Timpul este cea mai importanta resursa, iar oamenii cauta sa decida cat mai rapid si sa beneficieze de cele mai bune preturi, ca sa aiba, la final, siguranta ca au facut alegerea potrivita si sa primeasca materialele dorite la adresa unde se desfasoara lucrarea”, a declarat Sebastian Carstoiu. In acelasi timp, Penosil cauta sa se diferentieze pe piata prin experiente de cumparare si utilizare unice. De exemplu, produsele din gama EasyPRO sunt create special pentru a asigura utilizatorului cele mai bune avantaje (calitate, durabilitate, usurinta in utilizare si performanta energetica), pentru o experienta de tip «best user experience», in timp ce designul foarte clar si sugestiv al etichetelor faciliteaza alegerea corecta a produsului in doar cateva secunde. Totodata, Penosil dezvolta solutii tehnice pentru performanta energetica deosebita (cladiri nZEB, case pasive), oferind clientilor o gama speciala de produse destinate eficientizarii consumului energetic.
Penosil este marca principala a Wolf Group, unul dintre liderii internationali ai productiei de spume poliuretanice si materiale chimice pentru constructii.  Concernul detine fabrici in Estonia, Spania, Rusia si Brazilia si desfasoara activitati de distributie in peste 80 de tari. Marca Penosil este prezenta in Romania de zece ani si se bucura de o apreciere in crestere in randul clientilor autohtoni. Informatii suplimentare, la www.penosil.ro
 
2021-video-fer
rehau
TSV
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza