Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 22 Februarie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - Reciclarea, componenta a productiei de sisteme REHAU Window Solutions
Reciclarea, componenta a productiei de sisteme REHAU Window Solutions
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 17 Feb 2023 10:57
Odata cu extinderea in continuare a instalatiei de prelucrare a deseurilor de ferestre, REHAU Window Solutions si-a subliniat inca o data rolul de lider in calitate de conducator si proiectant al unei economii cu circuit complet inchis. Instalatia optimizeaza procesul de reciclare si face posibila realizarea unei separari aproape exacte a diferitelor materiale din PVC-ul maruntit reslefuit.
„Sunt entuziasmat de performantele tehnice ridicate. In special tehnologia de separare optica a sticlei si a altor materiale din fluxul de PVC subliniaza pozitia remarcabila a REHAU Window Solutions ca furnizor de sisteme premium in industrie", a declarat Dr. Uwe Böhlke, CEO REHAU Industries.
 
Cooperarea cu DEKURA intareste competitivitatea
Impreuna cu PVCR din Runcorn (Anglia) si cu activitatile de reciclare de la Srem (Polonia), DEKURA reprezinta o mare parte din activitatile de sustenabilitate ale REHAU Window Solutions.
„Acest lucru ne consolideaza pozitia pe piata si arata ca, continuam sa fim un motor si un creator in initiativele de reprocesare si reciclare a ferestrelor vechi. Utilizarea materialelor noastre reciclate in trei tari ne face sa fim un jucator cheie pe piata europeana", subliniaza Carsten Heuer, CEO al REHAU Window Solutions.
 
Sustenabilitatea bine ancorata in ADN
Timp de un deceniu, REHAU Windows Solutions s-a bazat pe utilizarea de materiale reciclate de inalta calitate, provenite din propriile centre de reciclare. Filiala DEKURA a companiei, de exemplu, se ocupa de materiile prime reciclate din procesele de extrudare a profilelor de ferestre in doua fabrici.
La productia unei tone de reciclat, de exemplu, rata de reducere a emisiilor de CO2 in comparatie cu materialul virgin este deja de peste 50%.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
rehau
Editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2023!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left