Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 15 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - REHAU Window Solutions a investit 10 milioane euro in Centrul Logistic din Cisnadie
REHAU Window Solutions a investit 10 milioane euro in Centrul Logistic din Cisnadie
Furnizori de sisteme Publicat de Elena Icleanu 10 Oct 2023 16:17
REHAU Window Solutions a inaugurat Centrul Logistic de la Cisnadie, judetul Sibiu, moment marcat prin evenimentul REHAU 360°: Windows REVOLUTION. Investitia se ridica la 10 milioane de euro, fiind create 63 noi locuri de munca. 
Centrul Logistic de la Cisnadie este parte a strategiei de crestere globale a Grupului REHAU si va ajuta REHAU Window Solutions sa deserveasca mai usor piata regionala si clientii, oferind servicii la o calitate superioara mult mai rapid, gratie apropierii de drumurile europene. Produsele REHAU Window Solutions vor pleca din Sibiu in toata Romania, cat si catre tarile est-europene din proximitate - Republica Moldova, Bulgaria sau Grecia.  
La ceremonia de inaugurare au fost prezenti Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions (foto sus), Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania si Paul Chipriean, Head of Window Solutions REHAU Romania. 
 
 
"Investitia de la Cisnadie reprezinta inca un pas facut de divizia Window Solutions in directia cresterii competitivitatii si capacitatii de deservire a pietei locale, dar si pentru urmarirea strategiei REHAU Window Solutions de extindere globala si apropiere de partenerii si clientii din regiune. Mai mult decat atat, Centrul Logistic din judetul Sibiu ne deschide calea spre a deveni un furnizor de sisteme, construind un intreg ecosistem in jurul ferestrelor si serviciilor, fiind un pas important in indeplinierea obiectivelor strategice ale REHAU. Ma bucur sa fiu prezent in Romania pentru inaugurarea acestui proiect strategic, atat pentru compania noastra, cat si pentru piata de ferestre si usi locala si regionala. Sunt convins ca Romania va fi in continuare un loc propice dezvoltarii viitoare a afacerilor REHAU Window Solutions, pentru ca dispune de personal calificat si de potential crescut", a declarat Carsten Heuer, CEO REHAU Window Solutions.
 
Centrul Logistic are o suprafata de 52.900 mp care acomodeaza un depozit modern si o linie de infoliere pentru divizia de ferestre si usi, ceea ce pune Romania pe harta fabricilor REHAU Window Solutions la nivel international. 
"Centrul Logistic de la Cisnadie este pasul mult asteptat de divizia REHAU Window Solutions pentru dezvoltarea afacerilor din Romania si din regiune. Existenta liniei de infoliere este un avantaj suplimentar, intrucat aceasta capacitate sporeste valoarea serviciilor diviziei pe piata interna si regionala si le dovedeste partenerilor si clientilor nostri ca REHAU WS este un furnizor de solutii de incredere, care investeste in dezvoltarea pietei de profil", a declarat Paul Chipriean, Director Window Solutions REHAU Romania.

 
Investitia din judetul Sibiu este, totodata, o confirmare a viziunii si misiunii Grupului REHAU la nivel international, de a servi clientii la cele mai inalte standarde, prin sporirea performantei si calitatii, gratie progresului tehnologic. 
"Inaugurarea Centrului Logistic REHAU Window Solutions de la Cisnadie marcheaza un moment important pentru birourile locale, deoarece pune Romania pe harta investitiilor strategice ale REHAU. Mai mult decat atat, noua facilitate are un impact deosebit si in comunitate, in principal datorita faptului ca a creat noi locuri de munca, dar si prin prisma proiectelor indreptate catre comunitate, pe care REHAU a inceput deja sa le desfasoare in judetul Sibiu. Nu in ultimul rand, Centrul Logistic este inca un pas pe care compania noastra il face in directia obiectivului de aducere in prim-plan a clientilor, prin asigurarea de servicii de inalta calitate, orientate catre sporirea confortului si calitatii vietii. De asemenea, noua facilitate ii aduce in prim-plan si pe angajatii nostri, carora le oferim un spatiu de dezvoltare, de crestere, un loc de munca ce indeplineste standardele moderne in domeniu", a declarat Alexandru Oprea, Country Manager REHAU Romania.
 
 
ARTEVO – fereastra revolutionata la 360°
Evenimentul REHAU 360°: Windows Revolution a marcat si lansarea pe plan local a noului sistem din portofoliul REHAU Window Solutions – ARTEVO. Lansata oficial la expozitia World of Windows din Erlangen, ARTEVO a ajuns si pe piata din Romania. 
Noul sistem premium revolutionar de la REHAU WS,​ stabileste noi standarde in materie de design, dimensiuni, productivitate si durabilitate. 
Noul sistem REHAU ARTEVO este o dezvoltare a sistemului GENEO. Profilul asigura design bazat pe contururi clare si unghiulare ale ferestrelor, fiind un sistem care a fost reproiectat de la zero. Zonele de forta integrate in geometria sa asigura o performanta si o stabilitate sporite. Acest lucru faciliteaza realizarea unor elemente mai mari, chiar si fara ranforsari. Utilizarea foliei inovatoare Low-E, ofera o solutie sustenabila unica pentru sistemele certificate pentru case pasive. ARTEVO este profund integrat in peisajul sistemelor Rehau Window Solutions si, cu adancimea sa constructiva de 80 mm, formeaza o platforma comuna cu sistemul de succes SYNEGO.
***
Grupul REHAU, din care face parte Divizia REHAU Industries Window Solutions, are o cifra de afaceri anuala de peste patru miliarde de euro, datorata solutiilor pe baza de polimeri. REHAU Industries este o corporatie independenta si combina diviziile Building Solutions, Window Solutions, Furniture Solutions si Industrial Solutions. Peste 12.000 de angajati din peste 150 de locatii din intreaga lume lucreaza impreuna pentru a imbunatati continuu viata prin utilizarea tehnologiilor inovatoare si durabile pentru constructii, ferestre, mobilier si sectoarele industriale: Engineering progress. Enhancing lives.
REHAU are o istorie de 27 de ani in Romania si are in prezent 132 de angajati la nivel national. Cifra de afaceri a companiei a fost de aproximativ 50 de milioane de euro in 2021.
 
ABONARE REVISTE
rehau
TSV
SISECAM
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left