Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SCHÜCO consolideaza parteneriatul cu extrudorul AWB Aluminiumwerk din Berlin
SCHÜCO consolideaza parteneriatul cu extrudorul AWB Aluminiumwerk din Berlin
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 20 Iul 2023 06:47
AWB Aluminiumwerk Berlin este, de o lunga perioada, furnizorul principal de servicii de extrudare a profilelor din aluminiu pentru Schüco International KG. Recent, Schüco a aprofundat acest parteneriat prin investitii strategice in fabrica de aluminiu. Impreuna, ambele companii intentioneaza sa abordeze mai intens anumite strategice in viitor, in special in domeniul sustenabilitatii. Oficialii Schüco  justifica aceasta initiativa subliniind ca AWB Aluminiumwerk Berlin s-a remarcat prin orientarea catre dezvoltarea durabila, furnizorul german de sisteme arhitecturale dorind sa se alature acestui efort pentru a contribui la optimizarea de-a lungul intregului lant valoric. In viitor, pe langa productia aluminiului standard, se asteapta ca AWB sa fabrice lingouri din doua noi clase - Low Carbon (LC) si Ultra Low Carbon (ULC) - care au o amprenta de carbon semnificativ mai mica. „Pe baza colaborarii de lunga durata a celor doua companii, acesta este pasul logic pentru a raspunde mai bine provocarilor tot mai mari ale pietei si cerintelor clientilor”, au aratat specialistii AWB. Ambele companii au identificat oportunitati in ceea ce priveste viteza si flexibilitatea referitoare la crearea de noi instrumente, precum si de imbunatatirea managementului calitatii, in vederea optimizarii cooperarii, astfel incat procesul general sa castige net in planul eficientei. 
 
***
AWB Aluminiumwerk Berlin GmbH (AWB) a fost fondata in 2005 si opereaza printr-o fabrica de extrudare inovatoare si moderna din punct de vedere tehnologic. Beneficiind de o vasta experienta in extrudare, compania produce profile la cele mai inalte cerinte ale clientilor. De asemenea, AWB furnizeaza o gama larga de servicii, de la fabricarea profilului conform desenelor specificate de client, pana la consultanta tehnica pentru dezvoltarea de noi produse, pentru ambalarea specifica produsului si pentru operatiunile logistice. 
Schüco  este unul dintre cei mai importanti producatori globali se sisteme arhitecturale din aluminiu, otel si PVC, portofoliul sau de produse cuprinzand profile ferestre, usi, fatade, sisteme de ventilatie, securitate si de protectie solara. Grupul asigura concomitent solutii digitale pentru toate fazele unui proiect de constructie – de la ideea initiala pana la proiectare, fabricare si instalare, precum si post-vanzare, incluzand intretinere si service. Fondata in 1951, compania este in prezent activa in peste 80 de tari de pe intregul mapamond, realizand o cifra de afaceri de aproximativ 2 miliarde euro. Pentru informatii suplimentare, click aici
 
TSV
rehau
SISECAM
ABONARE REVISTE
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left