Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 08 Decembrie 2022
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SIEGENIA a lansat recent conceptul "room comfort" care integreaza noi sisteme
SIEGENIA a lansat recent conceptul "room comfort" care integreaza noi sisteme
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 10 Feb 2022 06:10
Perspectiva unui nou confort al camerei, respectiv conceptul „room comfort” este tema viitorului in cadrul corporatiei Siegenia Group, cu peste 100 de ani de prezenta in domeniul sistemelor de inchidere.
„Chiar daca nu am folosit pana acum conceptul de «room comfort», l-am avut intotdeauna in vedere, in toata activitatea noastra de peste 100 de ani. Avem nevoie de trecut pentru a putea contura responsabilitatea si dezvoltarea durabila, intrucat traditia este baza ideala pentru inovatia sustenabila. Siegenia se identifica astazi cu conceptul «room comfort», deoarece produsele si solutiile comercializate aduc spatiile la viata si le ofera oamenilor un sentiment de bine. Confortul unei camere se traduce prin ferestre si usi care se inchid si se deschid lin si intuitiv, retele de ferestre si usi controlate inteligent, precum si prin sisteme de securitate de tip «smart» ce inglobeaza senzori moderni si solutii de tipul aplicatiilor pentru monitorizarea incintelor in absenta proprietarilor. Totodata, «room comfort» este sinonim cu acel sentiment de securitate fara griji si rezistenta la efractie care transforma o casa intr-un camin, cu un aer interior sanatos datorat sistemelor si senzorilor de ventilatie conectati inteligent si cu eficienta energetica pe care o confera ansamblurile de ferestre si usi perfect sigilate. Conceptul se refera totodata si la design (mai exact, la ferestre de dimensiuni mari si usi glisante care asigura cea mai mare incidenta posibila de lumina), dar si la servicii (prin produse de tip «smart» instalate si configurate online). Pentru implementarea acestui sistem, sprijinim arhitectii cu servicii de consultanta, documente pentru proiectare si modele BIM, partenerii de afaceri cu produse inovatoare, consultanta, un configurator de produse, manuale de utilizare si alte servicii personalizate, iar utilizatorii finali cu nenumarate posibilitati de proiectare a casei, in conformitate cu necesitatile proprii. Promovam exclusiv sisteme care aduc spatiile la viata si aduc succes clientilor nostri, precum si valori care modeleaza si imbunatatesc afacerile zilnice, prin angajament unii fata de ceilalti. Este vorba mai exact despre valori precum fiabilitate, inovatie, eficienta, perseverenta si personalizare. Solutiile Siegenia sunt cele pentru ferestrele din PVC, aluminiu si lemn, usi glisante si de intrare, precum si pentru tehnologii de ventilatie, automatizari, control si monitorizare”, a precizat Lajos Szonda, reprezentantul in Romania al Siegenia.
Fondata in anul 1914 de catre Wilhelm Jäger, firma a fost activa la inceput in domeniul feroneriei de mici dimensiuni si al componentelor stantate, avand livrari exclusiv in Germania. Incepand cu anul 1998 , de cand la conducerea firmei se afla cea de-a patra generatie, reprezentata de Wieland Frank, Siegenia s-a axat pe internationalizare consecventa. In anul 1998, a fost achizitionata firma Aubi, iar in 2006, marca KFV. In 2014 a avut loc aniversarea a 100 de ani de activitate, iar de curand a avut loc relansarea marcii Siegenia si lansarea conceptului si viziunii „room comfort”.  
Succesul acestei afaceri de familie pozitionate la nivel international este dovedit de evolutia continua si de cifra de afaceri in crestere, care s-a dublat in ultimii 20 de ani, atingand actualmente o valoare de aproximativ 400 de milioane de euro. Astazi, Siegenia deruleaza operatiuni specifice in Germania, Europa si peste tot in lume, avand clienti in aproape 80 de tari. Concernul detine sase spatii de productie, 16 centre de vanzari si lucreaza cu peste 2.800 de angajati. Informatii suplimentare, la www.siegenia.com 
 
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
2021-video-fer
rehau
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
In curand apare editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza