Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 22 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


BIT WINDOORS

BIT WINDOORS

Adresa: Splaiul Independentei nr 319, Corp Cladire Ob 153-200 A, Bucuresti, Sector 6
Telefon: 021-300.07.53 , 0372-929.827
Fax: 021-318.11.26
E-mail: office@bitwindoors.ro
Web site: www.bitwindoors.ro
Domenii: Sisteme de feronerie | Usi industriale & usi automate | Usi de garaj
Descriere activitate
Usi automate glisante si rotative, usi industriale si de garaj; automatizari pentru porti si sisteme de feronerie; service si mentenanta.
Prezentare companie/institutie
BIT WINDOORS si-a planificat o majorare de 15% a cifrei de afaceri
 
 
 
 
 
 
Dragos Paun (48 de ani)
Functia/Firma: director general, BIT WinDoors;
Experienta profesionala: 16 ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Pentru exercitiul financiar curent, compania BIT WinDoors estimeaza obtinerea unei majorari de aproximativ 15% a cifrei de afaceri, in raport cu nivelul de 4,6 milioane de lei din 2014 si mentinerea trendului ascendent al vanzarilor din ultimii ani. Aceasta evolutie se datoreaza, in principal, situatiei mai bune a pietei, inclusiv a domeniului constructiilor. Chiar daca dezvoltarea nu este la fel de semnificativa ca acum zece ani, reprezinta o crestere pe baze sustenabile. In acelasi timp, la nivel european, piata pare ca si-a revenit usor din criza.
 
- Cum se structureaza oferta de produse si servicii a firmei?
- In prezent, oferta proprie include usi rotative si turnicheti de control al accesului (cu o pondere de 40% din totalul vanzarilor), usi automate glisante (20%), respectiv de garaj si industriale (5%). Dintre acestea, realizam, in unitatea proprie, diverse modele de usi de garaj si rulouri, prin utilizarea de materiale provenite din Italia, Olanda si Franta. Usile automate si sistemele de actionare automata integreaza materiale din Elvetia si Germania, iar pe segmentul usilor rotative suntem reprezentant exclusiv al marcii Boon Edam (Olanda). Asiguram beneficiarilor si servicii speciale de montaj si service, activitati care contribuie cu aproximativ 20% la incasarile totale. Dintre noutatile acestui an pe care intentionam sa le propunem beneficiarilor se distinge faptul ca vom vinde si vom instala pe piata autohtona usi din profile de aluminiu acoperite cu inox. Am inceput deja un proiect de acest tip, care implica instalarea a 13 usi de acces rotative (din care unele cu inox) la un viitor centru SPA din Balotesti.
- Ce obiective pentru dezvoltare v-ati propus pentru anul in curs?
- Pentru dezvoltarea activitatii, anul acesta ne-am propus sa ne reinnoim parcul auto si patrimoniul IT. De asemenea, avem in vedere sa ne extindem echipa de lucru si suntem in discutii cu anumiti colaboratori din strainatate pentru dezvoltarea activitatii. In luarea deciziei de implementare a acestor proiecte a contat foarte mult si faptul ca, in primul semestru al acestui an, nu am inregistrat deloc pierderi, 2015 fiind un an atipic din acest punct de vedere.
- Indicati cateva dintre proiectele imobiliare pentru care ati efectuat livrari in ultima perioada.
- In ultimul timp am livrat produse pentru proiecte importante, cum ar fi complexul Mega Mall, din Bucuresti, un centru pentru site-ul Amazon la Iasi sau un magazin Decathlon, din Targu Mures. Desi efectuam livrari pe plan national, cele mai numeroase comenzi au provenit, totusi, din Bucuresti si zonele limitrofe, dar si la nivel international, prin intermediul colaboratorilor. O alta regiune care s-a dezvoltat semnificativ este reprezentata de Transilvania, unde avem, insa, o concurenta foarte puternica. Una dintre cele mai importante probleme cu care ne confruntam este reprezentata de preturile foarte scazute la care sunt comercializate produsele similare din piata.
BIT WINDOORS: A 15% increase in turnover planned for 2015
For the current financial year, the company BIT WinDoors management estimates to obtain an increase of approximately 15% of turnover, compared with the 4.6 million RON in 2014. the upward trend of sales was maintained in recent years. This is due mainly to better market situation, including in the construction industry. Even if the development is not as significant as the one registered ten years ago, is a growth on sustainable basis. Meanwhile, in Europe, the market seems to have recovered slightly from the crisis.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Septembrie 2015)

Produse & tehnologii

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
SISECAM
2021-video-fer
rehau
ghid_montaj
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ALUPROF
ROTO
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE