Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 23 Iulie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - PALISANDER vizeaza stabilizarea cifrei de afaceri la 3,4 milioane euro in 2022
PALISANDER vizeaza stabilizarea cifrei de afaceri la 3,4 milioane euro in 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Sep 2022 06:00
Furnizorul de utilaje Palisander Rom Com (judetul Brasov) a inregistrat, in ultima perioada, comenzi preponderente pentru masini de debitat, cantuit si circulare pentru taierea PAL-ului. „In portofoliul propriu se regasesc utilaje pentru executia tamplariei din lemn stratificat (a caror comercializare are o pondere de 20% in incasarile totale), echipamente pentru prelucrarea primara a lemnului (50%) si unelte de mana pentru prelucrarea lemnului. Acestea sunt fabricare de furnizori recunoscuti pe plan international, precum Paoloni, CMT si Omas (Italia), Robland (Belgia), Mafell (Germania), Virutex (Spania) sau OAV (Taiwan). Pe segmentul echipamentelor dedicate executiei tamplariei din lemn stratificat, am observat in ultima perioada un regres al cererii inregistrat incepand cu 2021, generat de faptul ca producatorii de profil nu au mai reusit sa faca investitii. Proiectele de dezvoltare au fost realizate, in principal, prin intermediul programului «StartUp Nation». Gama pentru care am inregistrat cele mai numeroase cereri este si cea mai noua din portofoliul propriu - OAV (Taiwan). Pe fondul acestei evolutii a cererii, pentru anul in curs ne-am propus sa ne mentinem cel putin rezultatele financiare la nivelul de 3,3 milioane de lei inregistrat in 2021.
Pe segmentul specific ce piata, incepand cu 2021, trebuie sa facem fata aceleiasi situatii dificile marcate, in primul rand, de majorarea costurilor. Furnizorii cu care lucram au marit preturile si am fost nevoiti sa le crestem si noi, la randul nostru. Un alt aspect care ne-a influentat in mod negativ activitatea a constat in scumpirea semnificativa a transportului maritim. Punem un accent deosebit pe furnizorii cu care colaboram, pentru ca ne dorim ca acestia sa ne ofere, pe termen lung, tehnologii inovatoare, care sa respecte cerintele pietei. La randul nostru, incercam sa oferim servicii complete, respectiv echipamente adecvate pentru orice operatiune derulata de un producator de tamplarie termoizolanta. Totodata, sustinem orice initiativa menita sa imbunatateasca in mod continuu produsele si serviciile unei companii.  
Aria de distributie a firmei este activa la nivel national, livrarile realizandu-se prin intermediul unei retele de dealeri ce include 20 de firme autorizate”, a mentionat Benedek Iren, reprezentata companiei. Informatii suplimentare, la www.palisander.ro 
 
TSV
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
IUNIE/IULIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left