Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 13 Aprilie 2024
Hilti
PAGINA PERSONALIZATA


Dr. Hahn GmbH & Co. KG

Dr. Hahn GmbH & Co. KG

Adresa: Trompeterallee 162-170, 41189 Mönchengladbach, Sector Germany
Telefon: +49(0)2166 954 444
Fax: +49(0)2166 954 3
Mobil: 0720-774.544
E-mail: vertrieb@dr-hahn.de
Web site: www.dr-hahn.eu
Persoana de contact: Horatiu Cristea, DIRECTOR VANZARI
Domenii: Sisteme de feronerie
Descriere activitate
Balamale pentru usi realizate cu profile de aluminiu sau PVC.
Prezentare companie/institutie
DR. HAHN: Noi modalitati de distributie, pe plan intern si international
 
 
 
 
Horatiu Cristea (57 de ani)
Functia/Firma: director regional de vanzari Dr. Hahn GmbH & Co. KG pentru Romania - Bulgaria - Grecia - Republica Moldova;
Experienta profesionala: 22 de ani in domeniul sistemelor pentru tamplaria termoizolanta.
 
Compania Dr. Hahn GmbH & Co. KG - Germania, prezenta pe piata autohtona printr-o reprezentanta proprie, a ramas consecventa in proiectarea de noi produse performante, inclusiv dupa declansarea pandemiei de Covid-19. Pentru 2020 au fost pregatite noile serii de balamale cilindrice (KT-RKN si KT-RKV), destinate profilelor de PVC, precum si noua balama aplicata (seria TB4), dedicata profilelor de aluminiu, cu caracteristici mult imbunatatite fata de varianta existenta in acest moment pe piata. Potrivit precizarilor lui Horatiu Cristea, director regional de vanzari Dr. Hahn GmbH & Co. KG pentru Romania - Bulgaria - Grecia - Republica Moldova in cadrul Dr. Hahn GmbH & Co. KG, aceste noi produse au fost proiectate in urma solicitarilor inregistrate pe pietele in cadrul carora firma este prezenta.
 
- Care sunt produsele cel mai des solicitate in ultimul timp de clientii Dr. Hahn?
- Continua sa se inscrie pe un trend ascendent cererile pentru balamalele cilindrice utilizate la tamplaria din PVC, pentru balamalele aplicate destinate ansamblurilor din aluminiu, precum si cele pentru modelele ascunse folosite la constructia usilor rezidentiale. Compania Dr. Hahn este o firma care s-a specializat in productia de balamale pentru usile realizate din profile de PVC, aluminiu, metal si materiale compozite. Portofoliul firmei include seriile de balamale aplicate KT si cilindrice KT-R (pentru tamplaria din PVC), modelele Rollenband (pentru cea din aluminiu), balamale ascunse VL Band (pentru ansamblurile din aluminiu si cele din PVC), precum si seriile de balamale aplicate S60 AT si TB 4 dedicate profilelor de aluminiu.
- Cum au evoluat activitatile de distributie, in contextul actual?
- La sediul central, am initiat in 2019 un parteneriat cu o firma specializata din Germania, rolul acesteia fiind acela de a scurta timpii de livrare catre clienti. Pe plan autohton, raman in atentia noastra principalii parteneri - si anume producatorii de profile (din PVC, aluminiu si materiale compozite), casele de comert de feronerie pentru tamplaria termoizolanta (cu care avem parteneriate internationale), precum si unii dealeri regionali mai mici. Observam ca multi dintre producatorii de feronerie isi reorienteaza modul de abordare a clientilor finali, prin livrarea directa catre principalii producatori de tamplarie termoizolanta si nu excludem ca, in viitor, sa incercam o colaborare directa cu cei care ne-au semnalat sincope in aprovizionare prin intermediul dealerilor nostri sau care si-au manifestat dorinta expresa in sensul derularii unor relatii directe de afaceri.
- Ce efecte credeti ca va avea pandemia de Covid-19 la nivel economic, pe piata nationala de constructii/tamplarie termoizolanta si asupra activitatii reprezentantei?
- Pare cert in acest moment ca domeniul mondial al constructiilor se va contracta, o dovada in acest sens fiind si scaderea exporturilor de produse finite, inclusiv de tamplarie termoizolanta. In ceea ce ne priveste, daca anul 2019 s-a inscris in parametrii de crestere pe care ni i-am propus, privind cifra de afaceri, tinta din prezent urmeaza sa fie ajustata in functie de evolutia economica a pietei din urmatoarele luni. Ramanem insa optimisti in aceasta directie, sperand in mentinerea unui palier acceptabil de vanzari pentru 2020-2021, comparativ cu anul 2019.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Iunie-Iulie 2020)
 

 
Design - tehnologie - service
Inovatia, sistemele de inalta calitate destinate echiparii ansamblurilor de usi, precum si gradul inalt de calitate al standardelor de deservire a clientilor constituie elemente caracteristice companiei germane cu sediul in localitatea Wickrath - producatorul de balamale Dr. Hahn GmbH & Co. KG. Totodata, elementele mentionate anterior reprezinta fundamentul dezvoltarii de-a lungul existentei companiei. Fondata in anul 1961 de Dr. Walter Hahn, societatea este condusa in acest moment de Michael Hahn, Walter Hahn si Eckhard Meyer. Incadrandu-se in categoria firmelor de dimensiuni mijlocii, Dr. Hahn a reusit sa-si impuna marca pe plan international, prin promovarea unei game restranse de produse, insa avand performante ireprosabile. Specialistul german in balamale a continuat sa se extinda an de an, progresand de la o cifra de afaceri de 37,6 milioane de euro in 2001 la 45,2 milioane de euro in 2005 si la peste 50 milioane de euro in 2011. La acea data, personalul numara 400 de angajati, implicati in activitati comerciale inclusiv in Europa Centrala si de Est, Asia si America.
 
De la prototip la produsul destinat consumatorului final
Pe intregul parcurs de dezvoltare a unui produs, pornind de la faza conceptuala si terminand cu alegerea celor mai potrivite finisaje, toate modelele Dr. Hahn (indiferent ca sunt destinate instalarii la usile din PVC sau la cele metalice) sunt fabricate utilizandu-se echipamente de productie de ultima generatie in cadrul unitatii din Monchengladbach. Standardele inalte aplicate, secondate de un control constant al calitatii, asigura promovarea pe piata a unor solutii tehnice deosebite, cum ar fi, de exemplu, primele balamale pentru usi din aluminiu de exterior care au determinat ascensiunea rapida a companiei in topul furnizorilor pe segmentul respectiv.
 
Calitate si performanta
Mentinerea pe termen lung a pozitiei de lider a fost posibila gratie gradului inalt de specializare a echipelor proprii, care a asigurat fabricarea unor produse de inalta calitate. In afara de controlul strict al caracteristicilor fiecarei componente in parte, testele de stres pentru verificarea rezistentei pe termen lung si verificarile realizate de laboratoare independente renumite pe plan international constituie garantia conformitatii produselor cu exigentele cele mai stricte ale beneficiarilor. Toate acestea determina incadrarea produselor Dr. Hahn in clasa produselor de maxima calitate, in cel mai profund sens al acestui concept. Reputatia internationala deosebita de care se bucura compania germana se bazeaza, pe scurt, pe trei stalpi principali: proiectare, tehnologie si service.
 
Promovare intensiva a noilor produse
In ultimii ani, Dr. Hahn a demonstrat de ce ocupa pozitia de lider al pietei de profil. Astfel, in intervalul respectiv au fost lansate peste 20 de produse incorporand inovatii deosebite si o mare varietate de patente. De exemplu, balamaua ascunsa din seria VL Hinge ST pentru usi din otel sau modelul VL Hinge AL pentru ansambluri din aluminiu au fost selectate de renumitul centru de proiectare NRW pentru acordarea distinctiei "red dot" in cadrul competitiei internationale de profil.
 
Dezvoltare sustenabila si protectia mediului
Toate investitiile realizate s-au bazat, in principal, pe faptul ca produsele promovate se supun premisei de a fi utilizate la aplicatii in care este necesara protectia impotriva infiltratiilor de apa. In cadrul multora dintre preocuparile legate de mediu, Dr. Hahn a depasit in mod substantial cerintele impuse de standardele de profil. De exemplu, sculele si dispozitivele folosite pentru fabricatie sunt reglate si pregatite in cadrul unor bazine speciale din otel, pentru a preveni astfel infestarea apei care intra in sol. De asemenea, lichidele de racire sunt recirculate in cadrul utilajelor in bucla inchisa, astfel incat consumul de apa a fost redus cu 75%. In ceea ce priveste halele de productie, acestea sunt incalzite prin intermediul unor sisteme de recuperare a caldurii, avand un grad ridicat de eficienta energetica.

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
TSV
ABONARE REVISTE
rehau
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left