Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 27 Ianuarie 2023
ABONARER REVISTE
PAGINA PERSONALIZATA


G-U FERROM COM SRL

G-U FERROM COM SRL

Adresa: Str. Oxigenului nr. 1B, Cernica, Judet Ilfov
Telefon: 031/402.56.55
Fax: 031/402.56.56
E-mail: office@g-u.ro
Web site: www.g-u.com/en/RO
Domenii: Sisteme de feronerie
Descriere activitate
Sisteme de feronerie si automatizari pentru tamplaria termoizolanta.
Prezentare companie/institutie
G-U: Diversificarea portofoliului si promovarea unei oferte integrate
 
 
 
 
 
 
Gabriel Gavrilescu (48 de ani)
Functia/Firma: director general, G-U Romania;
Experienta profesionala: 17 ani in domeniul feroneriei pentru ferestre/usi.
 
G-U Romania a reusit in acest an sa obtina rezultate financiare superioare estimarilor initiale, in pofida faptului ca piata nationala de tamplarie termoizolanta intarzie sa se redreseze.
 
- Care sunt principalele obiective stabilite de pe pozitia de director general al companiei?
- Am gasit la G-U Romania o echipa formata din specialisti excelenti, nefiind nevoie de aplicarea unor masuri de restructurare a personalului. Mai mult, am angajat un nou manager de vanzari, precum si un reprezentant comercial pe segmentul de sisteme automate pentru usi. Ne propunem sa accesam foarte puternic segmentul de proiecte, in sensul ofertarii, prin intermediul dealerilor din Romania, a celor mai importante obiective realizate pe plan national. Portofoliul G-U pe acest segment este foarte complex si include produse fiabile. Solutiile noastre concureaza de la acelasi nivel de calitate cu toate sistemele performante disponibile pe piata mondiala.
- Nominalizati proiectele pentru care livrati produse in aceasta perioada.
- Deja am semnat contractul pentru usa rotativa de la cladirea B a complexului Green Court Bucharest, precum si pentru cele 12 ansambluri glisante ce vor fi instalate la noul centru comercial din Targu Jiu. De asemenea, vom livra trei usi rotative la Liberty Center Technology Park, din Cluj-Napoca. Aceste produse, introduse in oferta G-U prin preluarea, in urma cu peste un deceniu, a firmei ATS - Germania, au un potential deosebit de dezvoltare in perioada urmatoare, momentan detinand o pondere de 10% in cifra de afaceri a reprezentantei din Romania.
- Cum caracterizati cererea actuala pe piata de feronerie pentru ferestre?
- Elementul care salveaza oarecum acest domeniu este orientarea puternica a partenerilor catre livrarile la export. Noi am aplicat anumite masuri prin care incercam sa venim in sprijinul producatorilor de tamplarie termoizolanta. Astfel, sistemul de ambalare este mai facil si permite scurtarea timpului de fabricatie, iar in vederea sporirii performantei am imbunatatit metodele de finisaj, in vederea utilizarii in zone cu un grad mare de salinitate. Inclusiv in ceea ce priveste feroneria pentru ferestre, incercam sa ne diferentiem prin promovarea unor modele care sa se adapteze unor aplicatii speciale si sa asigure o valoare adaugata mare produsului finit.
- Ce perspective de dezvoltare are piata pe care activati pe termen scurt si mediu?
- Evolutia G-U Romania va fi optima in perioada urmatoare, intrucat punem la dispozitia partenerilor un portofoliu complet si integrat de produse, incepand de la noua feronerie pentru ferestre, trecand prin dispozitivele antipanica/amortizoare si terminand cu sistemele automate pentru actionarea usilor. Este aproape imposibil ca la un proiect sa nu reusim implicarea pe cel putin unul dintre segmentele mentionate anterior.

G-U: Portfolio diversification and integrated offer promotion
The main target established by the new management team of G-U Romania is to preserve the revenues in 2014 at the level reported in the previous fiscal year, when the turnover totaled approximately 7 million euro. This goal is possible through a policy oriented on the diversification of the product portfolio and an strong emphasis toward the involvement for important projects developed in Romania. Regarding the traditional products, consisting in hardware systems for thermal insulating joinery, the strategy target is to develop better solutions, adapted to the specific requirements of the modern buildings.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Noiembrie-Decembrie 2014)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
A apărut editia
NOIEMBRIE-DECEMBRIE 2022!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza