Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 30 Septembrie 2023
EDGETECH
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - GRUP PM devine importator si distribuitor al feroneriei G-U in Italia
GRUP PM devine importator si distribuitor al feroneriei G-U in Italia
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 12 Sep 2023 13:33
Prin demararea unui parteneriat cu grupul de firme Gretsch-Unitas (G-U), Grupul PM devine importator si distribuitor al feroneriei G-U pe piata din Italia, oferind clientilor sai produse de feronerie de cea mai buna calitate.
Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor sai si pentru a nu se abate de la filozofia de business consacrata, Grupul PM, recunoscut in piata ca promotor al produselor si serviciilor de calitate superioara, introduce in gama sa de produse feroneria G-U, ideala pentru ferestrele si usile de balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn.
Grupul G-U este unul dintre cei mai importanti producatori de feronerie la nivel mondial cu o gama completa de feronerie si echipamente de siguranta pentru ferestre si usi.
„Vorbim despre produse premium care vin in completarea gamei de produse comercializate deja de PM. Ne dorim sa acoperim tot procesul de productie al tamplariei si sa oferim clientilor toata gama de accesorii necesare in activitatea lor, astfel, reducand costurile logistice (aprovizionare, stocuri, calitate) care ar putea fi piedici in activitatea clientilor nostri. Inovarea si atentia la nevoile clientilor fac parte din ADN-ul nostru si ne dorim ca prin aceasta asociere sa oferim clientilor produse de cea mai inalta calitate.”, Sebastian Popovici, manager PM Itlaia.
Parteneriatul adreseaza divizia B2B si va acoperi cele mai exigente solicitari primite de la clienti. In acest context Grupul PM si Grupul G-U sunt preocupate de sustenabilitate pe termen lung si investesc in materia prima si procesele de productie. Prin folosirea unor elemente de feronerie de calitate pe langa rolul estetic al feroneriei aceasta ajuta si la indeplinirea altor functii ale ferestrei, precum: izolarea fonica, izolarea termica, rezistenta impotriva vantului si a ploilor, rezistenta antiefractie.
Produsele de feronerie G-U vor putea fi comandate prin intermediul PM in Italia incepand cu luna septembrie.
PM Italia este parte a Grupului PM care are o experienta de peste 20 de ani pe piata accesoriilor pentru tamplaria din lemn si PVC, este prezent in piata la nivel global cu doua divizii de produs prin companiile: PM Technic Elements si PM Aluminium Line. Logistic depozitele companiei se regasesc in tari precum Romania, Italia si Ungaria, compania fiind intr-o continua expansiune.
Cu peste 2.000 de produse in portofoliu care deservesc peste 5.000 de clienti din 7 tari, produsele PM realizate in fabrica PM din Turcia se diferentiaza in piata prin calitate si caracteristici inovatoare, aducand beneficii de timp si calitate clientilor. Informatii suplimentare, la www.pmtechnic.com
 
TSV
2021-video-fer
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
A aparut editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza