Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Sambata, 23 Septembrie 2023
EDGETECH
PAGINA PERSONALIZATA


DUALSOFT SRL

DUALSOFT SRL

Adresa: Str. Doctor Grigore T. Popa nr. 81, Et. 5, Biroul 10, Timisoara, Judet TIMIS
Telefon: 0256/487.278
Fax: 0256/489.332
Mobil: 0721-260.948
E-mail: office@winarhi.ro
Web site: www.winarhi.ro
Domenii: Software
Descriere activitate
software pentru productia ferestrelor
Prezentare companie/institutie
DUALSOFT: Evolutie favorabila a vanzarilor pe fondul cererii in crestere
 
 
 
 
 
Vladimir Peta (46 de ani)
Functia/Firma: manager, Dualsoft;
Experienta profesionala: 25 de ani in domeniul aplicatiilor software pentru fabricarea tamplariei termoizolante.
 
Furnizorul de software de specialitate Dualsoft si-a stabilit anul acesta ca principal proiect de investitii dezvoltarea Versiunii 13 a programului Winarhi. Acesta este actualizat aproape in fiecare an, in principal cu aspecte de detaliu. De asemenea, dupa cum precizeaza managerul companiei, Vladimir Peta, si oferta de software se dezvolta constant, pentru a putea raspunde cerintelor de interconectivitate cu orice utilaje automatizate pentru productia de ferestre termoizolante, programe si echipamente pentru fabricarea geamului termoizolant, programe de contabilitate/ ERP si dispozitive portabile de gestiune a stocurilor.
 
- Ce alte noutati au aparut in ultima perioada in activitatea proprie?
- Versiunea 13 a Winarhi a fost imbunatatita cu detalii la cererea diversilor clienti pe care ii avem la nivel national, nu neaparat cu module noi sau componente de software, ci cu tot felul de calcule. O alta noutate este reprezentata de schimbarile pe care le-am adus procesului de acces online din Windows.
- Cum a evoluat cererea, in contextul dificultatilor inregistrate pe piata de profil?
- In ceea ce ne priveste, am inregistrat o crestere a cererii si asta nu doar pentru ca se lucreaza mai mult de acasa, ci pentru ca s-a consemnat, in general, o majorare a cererii in piata. In unele cazuri, aceasta a fost mai mare, iar in altele mai mica, insa ceea ce este important este ca beneficiarii cer servicii mult mai complexe si platesc mai bine. Pe de alta parte, noi nu am devenit mai ieftini, insa am reusit, in acelasi timp, sa nu ne majoram nici preturile si sa le mentinem, in pofida tendintelor pietei. Acestui aspect i se adauga si faptul ca exista lichiditati mai mari in piata. Din toate aceste motive, produsele noastre sunt mult mai apreciate, nu mai avem asa multe discutii in ceea ce priveste pretul cu partenerii nostri, iar comenzile au crescut. Firmele romanesti din domeniul tamplariei termoizolante au inteles de mult importanta digitalizarii, iar acum incearca, in continuare, sa-si mai automatizeze anumite procese sau sa treaca mai mult pe digital, serviciile Dualsoft reusind sa raspunda foarte bine acestei tendinte.
- Care este evolutia pietei de profil?
- Momentan, exista pe piata din Romania o anumita efervescenta care a debutat la finalul unei ierni foarte grele. Asa s-a ajuns la o adevarata escaladare a cererii si a preturilor in toate domeniile de activitate si care o sa dispara, probabil, peste o anumita perioada, de pana la 2 ani. Economia se va dezvolta in continuare pentru ca la noi, spre deosebire de statele occidentale unde s-a atins deja o limita, este loc pentru acest lucru, exista spatiu de crestere. Istoria ne-a aratat ca dupa orice dezastru, cum ar fi de exemplu un razboi, economia se dezvolta mai bine, iar oamenii sunt impulsionati sa fie mai eficienti si sa lucreze mai mult. Intr-un fel aceasta pandemie a dezvoltat economia, dar si activitatea noastra. Astfel, anul acesta ne apropiem deja de cifra de afaceri din 2020, iar pe fondul majorarii cererii intentionam sa ne marim si echipa de lucru.
(articol aparut in revista Fereastra, editia August 2021)

Stiri & Comunicate

Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
2021-video-fer
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, editia
AUGUST 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza