Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 13 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
PAGINA PERSONALIZATA


DUALSOFT SRL

DUALSOFT SRL

Adresa: Str. Doctor Grigore T. Popa nr. 81, Et. 5, Biroul 10, Timisoara, Judet TIMIS
Telefon: 0256/487.278
Fax: 0256/489.332
Mobil: 0721-260.948
E-mail: office@winarhi.ro
Web site: www.winarhi.ro
Domenii: Software
Descriere activitate
software pentru productia ferestrelor
Prezentare companie/institutie
DUALSOFT investeste, in principal, in dezvoltarea echipei
 
 
 
 
 
 
Vladimir Peta (43 de ani)
Functia/Firma: manager, Dualsoft;
Experienta profesionala: 21 de ani in domeniul tamplariei termoizolante.
 
Potrivit declaratiilor lui Vladimir Peta, managerul companiei Dualsoft, cel mai important program de investitii care se deruleaza si anul acesta in cadrul firmei furnizoare de software destinat productiei tamplariei termoizolante presupune consolidarea echipei de angajati, precum si derularea unor programe continue de pregatire profesionala si de acordare a unor stimulente financiare. De asemenea, pentru 2018, se prognozeaza o dinamica similara a cifrei de afaceri ca in precedentele 12 luni, respectiv o mentinere a acesteia la nivelul inregistrat in 2017, cand rezultatele financiare au atins pragul de 300.000 de euro.
 
- Care sunt noutatile anului 2018 legate de aplicatiile Dualsoft?
- Versiunea WinArhi 11 aduce mai multe noutati, printre care se afla doua facilitati principale, respectiv posibilitatea de a crea sectiuni prin ferestre in format .dxf si posibilitatea de a utiliza mai usor un numar foarte mare de combinatii de culori pentru profile. De asemenea, in ultimii ani, ne-am axat foarte mult pe dezvoltarea segmentului serviciilor, intrucat am observat pe piata o cerere tot mai mare pentru modulele destinate centrelor de prelucrare economice, respectiv a celor second-hand sau a marcilor asiatice, in detrimentul liniilor tehnologice noi, de provenienta vest-europeana. Primul pas pe care l-am facut pentru dezvoltarea acestui segment a fost sa reinnoim intreg parcul auto, iar acum suntem foarte bine echipati pentru a asigura toate serviciile pe care le efectuam in deplasare, in special pentru instalarea de software care sa coordoneze centrele de prelucrare. Eforturile pe le-am depus au dat rezultatele scontate, intrucat, in ultimii ani, am inregistrat o crestere importanta in ceea ce priveste acest segment de activitate.
- Cum se structureaza oferta de produse si servicii a companiei?
- Principalele programe pe care le propunem partenerilor nostri producatori de tamplarie termoizolanta sunt WinArhi si WinGlass, licenta pentru care inregistram cel mai mare numar de solicitari fiind insa WinArhi Professional. Totodata, o pondere semnificativa in activitatea noastra - si care are o contributie de aproximativ 25% la realizarea incasarilor totale - este reprezentata de serviciile specializate pe care le acordam, mai cu seama in contextul in care inregistram pe piata o cerere tot mai mare aplicatii destinate centrelor de prelucrare economice si second-hand.
- Detaliati evolutia din ultimul timp a pietei de profil
- Valoarea pietei nationale de software pentru tamplarie a atins, in 2017, aproximativ 600.000 de euro, mentinandu-se la nivelul consemnat in 2016, datorita situatiei incerte a acestui domeniu de activitate, iar la nivelul lui 2018 contextul este asemanator. Desi pe termen scurt este posibil sa persiste actualele fluctuatii, pe termen mediu si lung consideram ca acest domeniu de activitate prezinta premise optime de dezvoltare, intrucat lipsa de personal calificat in sectorul de ferestre pare tot mai acuta, iar salariile cresc treptat, ceea ce face tot mai eficienta investitia in software si utilaje performante, automate.
(articol aparut in revista Fereastra, editia Octombrie 2018)

Stiri & Comunicate

ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
ghid_montaj
2021-video-fer
rehau
athena_370px
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
nhdp
dualsoft

Parteneri

ROTO
VBH
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE