Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 24 Iunie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - PREMIILE EURO-FEREASTRA - DUALSOFT: Dezvoltare continua a gamei sortimentale
DUALSOFT: Dezvoltare continua a gamei sortimentale
PREMIILE EURO-FEREASTRA Publicat de Camelia Pantel 19 Iun 2015 14:49
La categoria Dezvoltare & Afaceri din cadrul festivitatii de premiere care a avut loc cu ocazia Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra 2015, compania Dualsoft (Timisoara) a primit Trofeul EURO-Fereastra, ca urmare a faptului ca furnizeaza solutii software autohtone, dezvoltate de o echipa entuziasta de experti in programare, care se adapteaza permanent in mod flexibil cerintelor producatorilor de tamplarie. Dualsoft a fost astfel una dintre cele 13 companii care au fost recompensate cu Trofeul EURO-Fereastra si/sau diplome de excelenta - Award of Excellence, in cadrul celei de-a saptea editii a conferintei EURO-Fereastra, care s-a desfasurat in acelasi timp cu lucrarile Conferintei Internationale despre Sustenabilitate si Eficienta Energetica EURO-Constructii (editia a patra). La evenimentele care s-au derulat la data de 25 mai 2015, in Bucuresti, au luat parte peste 360 de invitati.
 
Cererea de software se inscrie pe un usor trend ascendent
 
Furnizorul de software pentru executia tamplariei termoizolante si-a inceput activitatea pe piata autohtona in anul 2001, imbunatatindu-si continuu oferta de produse. Acest lucru se realizeaza prin reinnoirea permanenta a mediului de dezvoltare cu toate componentele sale, in vederea asigurarii celor mai recente tehnologii disponibile pe piata pentru beneficiari. In martie 2015 a fost lansata versiunea 8 a programului WinArhi, care va genera diverse noi facilitati, printre care si desene de feronerie mult mai facile, corelate cu intreaga compozitie a setului. Noul program incununeaza procesul de dezvoltare a gamei sortimentale care s-a desfasurat si in 2014, prin lansarea aplicatiei WinArhi 7 Showroom (disponibila si pentru sistemele iOS si Android), a cititorului mobil de coduri de bare pentru gestiunea magaziei de produse finite, precum si a serverului pentru showroom-uri, proiectat sa lucreze pe un server web. Potrivit directorului general al Dualsoft, Vladimir Peta, anul acesta, „lansarea noilor produse va contribui la cresterea cu 20% a incasarilor, fata de cele obtinute in 2014”. In precedentul exercitiu financiar, firma a inregistrat o majorare de aproximativ 27% a cifrei de afaceri, in raport cu 2013. Oferta generala a furnizorului include software pentru tamplaria din PVC, aluminiu si lemn stratificat, care este distribuit la nivel national. Clientii beneficiaza si de o gama complexa de servicii auxiliare, dintre care se disting consultanta tehnica pentru utilizarea programului WinArhi si personalizarea bazelor de date. In ultima perioada, potrivit declaratiilor managerilor firmei, cererea de produse de acest tip se inscrie pe un usor trend ascendent la nivel national, cele mai numeroase comenzi fiind indeplinite pentru aplicatiile WinArhi Professional si WinArhi Showroom, varianta gratuita care are, pana in prezent, peste 4.000 de instalari active. In oferta generala a Dualsoft se regasesc in acest moment programele WinArhi (cu variante pentru showroom si atelier), WinArhi Showroom (licentiat gratuit), WinGlass (pentru optimizarea de suprafata a geamului si panelului). Referindu-se la noutatile din oferta Dualsoft, Vladimir Peta a precizat: „In ultimul timp, am insistat pentru dezvoltarea variantei mobile de ofertare, conceputa special pentru tablete si care, in acelasi timp, poate fi folosita si pe telefoanele mobile. In ceea ce priveste noua aplicatie WinArhi Showroom pentru dispozitive mobile, aceasta se instaleaza nativ pe sistemele Android si iOS si necesita conexiune la internet doar pentru a trimite ofertele. Dispune de o interfata adaptata si optimizata pentru tabletele cu ecran de 7 inch sau mai mari si permite, de asemenea, preluarea automata prin Bluetooth a cotelor ferestrelor masurate cu un telemetru LASER”.
 
Aplicatia WinArhi 8, cel mai nou produs din oferta Dualsoft
 
Cel mai nou program din oferta Dualsoft, WinArhi 8, face parte din suita WinArhi si demonstreaza prin structura sa grija furnizorului pentru oferirea celor mai bune solutii producatorilor de tamplarie. Produsul este disponibil si in varianta Plus (ofera si posibilitatea configurarii pretului), dar si pentru sistemele iOS si Android. Winarhi 8 asigura listarea tabloului de tamplarie, ofera liste configurabile de forme predefinite, realizeaza constructia si ofertarea de tamplarie cu forme dreptunghiulare, verifica rezistenta statica si permite folosirea oricaror serii de profile si tipuri de feronerie existente pe piata. Una dintre caracteristicile de baza ale programului consta in protejarea bazei de date pentru ofertare. Producatorul poate controla prin criptarea automata cine poate deschide ofertele realizate in showroom-uri. In acelasi timp, la documentul de oferta pentru fiecare fereastra sau panou se poate afisa intreaga lista de tamplarie termoizolanta. Baza de date pentru ofertare poate fi incarcata pe un server (implicit www.winarhi.ro), prin programele de ofertare existand posibilitatea sa se descarce automat. In cazul in care exista acces la server, folosirea acesteia poate fi limitata in timp si activata automat. Totodata, din productie se poate activa un numar nelimitat de programe de ofertare care au dreptul sa descarce baza de date, pe server pastrandu-se lista acestora.
 
athena_370px
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
MAi 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
ALUPROF
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE