Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SOMFY anunta o crestere semnificativa a cererii in primul semestru al anului 2022
SOMFY anunta o crestere semnificativa a cererii in primul semestru al anului 2022
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 07 Oct 2022 06:10
Primele sase luni din 2022 au adus o crestere spectaculoasa a cererii, la un nivel semnificativ peste asteptarile companiei Somfy. „Incepand cu luna iulie, am observat o incetinire a ritmului de crestere, insa nivelul acesteia ramane totusi peste cel inregistrat in perioada similara din 2021. Avand in vedere faptul ca segmentul principal de piata pe care activam este reprezentat de cel al locuintelor individuale, ramanem optimisti in ceea ce priveste evolutia vanzarilor din perioada urmatoare, in care atentia este concentrata asupra finalizarii lucrarilor de constructie deja incepute si asupra implementarii de solutii de renovare, care sa imbunatateasca performanta energetica a locuintelor, ca urmare a constientizarii impactului pe care situatia globala il are asupra costului energiei si implicit asupra cheltuielilor de operare a locuintei.
Sistemele de automatizari pentru domeniul umbririi exterioare raman cele mai solicitate produse din portofoliul propriu. In cadrul acestui segment de activitate, observam o accelerare a cererii pentru jaluzele venetiene si copertine, suplimentar fata de dezvoltarea solida a celei mai populare solutii din Romania - rulourile de aluminiu. De asemenea, observam o accelerare a cererii pentru produsele din sfera umbrii de interior, in special draperii si rolete textile, precum si a solutiilor destinate «casei inteligente». In ceea ce priveste aceasta piata, investitorii cauta sa se diversifice si sunt tot mai interesati sa implementeze solutii de tip «smart», cerintele principale constand intr-un raport atractiv pret-beneficiu, o interfata unica din care sa poata controla intreaga locuinta si simplitatea in integrare si utilizare. Avand in vedere ca nu comercializam echipamentul finit, ci doar o parte a solutiei automatizate care ajunge la consumator, analizele noastre nu se refera si la nivelul valoric al intregii piete a sistemelor de umbrire.
Consideram ca explicatia pentru cresterea peste asteptari pentru solutiile de tip «smart home» Somfy este multitudinea avantajelor oferite de solutia lansata recent - TaHoma Switch. Aceasta este compatibila cu produse de la furnizori reprezentativi in domeniul lor, precum Danfoss, Hitachi, Daikin, Signify, Legrand, Schneider Electric, Velux, Sonos, Yale, G-U, Roto, eKey, DOM s.a., precum si cu senzori si sisteme de iluminat cu certificare Zigbee 3.0 de la orice producator”, a declarat Vlad Rovo, Country Manager Somfy Romania si Moldova. Informatii suplimentare, la www.somfy,ro, www.somfypro.ro 
 
2021-video-fer
Meesenburg
SISECAM
rehau
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza