Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 01 Martie 2024
Frontale
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - SOMFY: Creste interesul pentru automatizarea umbririi din interiorul locuintei
SOMFY: Creste interesul pentru automatizarea umbririi din interiorul locuintei
Furnizori de sisteme Publicat de AG&F 23 Oct 2023 12:25
Somfy Romania, lider in furnizarea de sisteme de control automatizat pentru tehnica de umbrire si acces in locuinte si cladiri comerciale, dar si un jucator cheie pentru solutii smart home, anunta o accelerare a vanzarilor de solutii de automatizare destinate umbririi din interiorul locuintei (perdele si draperii), in crestere cu 15% comparativ cu anul trecut, ca urmare a lansarii unei noi game de motorizari WireFree, dar si a schimbarii mentalitatii romanilor si a stilului lor de viata din ultimii ani.
Pentru a veni in intampinarea noilor nevoi din piata, Somfy Romania va demara in perioada 23 octombrie 2023 - 31 ianuarie 2024, o campanie nationala de promovare a solutiilor de automatizare pentru umbrirea de interior, prin care urmareste sa aduca si mai mult confort si intimitate in casele romanilor, un stil de viata simplificat, dar si sa contribuie la optimizarea consumului de energie.
 
 
”Modul in care vrem sa traim astazi necesita un consum mai mic de energie, combinat cu un nivel ridicat de confort, astfel ca solutiile de automatizare pentru perdele, draperii, jaluzele, au devenit o necesitate tot mai accentuata. Incurajam adoptarea unor astfel de solutii atat prin introducerea pe piata a noilor tipuri de motorizari care nu necesita cablarea electrica, dar si prin campaniile pe care le demaram alaturi de partenerii nostri pentru a face locuinta smart accesibila tuturor. Prin integrarea perdelelor si draperiilor motorizate Somfy in sistemul smart home, proprietarii fac astfel primul pas catre o casa inteligenta”, a declarat Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy Romania & Moldova.
Oamenii petrec aproape 90% din timpul lor in spatii inchise, iar ferestrele joaca un rol cheie in determinarea experientei traite in interior. Lumina, caldura si gradul de stralucire care intra de la o fereastra se schimba de mai multe ori pe parcursul unei singure zile si, uneori, in moduri imprevizibile. Aici intervin solutiile de automatizare a umbririi de interior, astfel incat locatarii sa isi poata ajusta mediile vizuale sau termice in functie de nevoi, preferinte sau conditiile meteo, imbunatatind confortul, protejand spatiul privat, sau optimizand consumul de energie electrica.
 
 
Astfel, cu TaHoma Switch si senzorul de soare perdelele si draperiile se inchid automat pe timpul verii, imediat ce temperatura din interior depaseste 25 de grade pentru a proteja mobilierul si de a mentine locuinta racoroasa. Iarna, draperiile se deschid in mod automat pentru a lasa razele soarelui sa patrunda in interior, iar in acest fel locuinta este incalzita cu ajutorul razelor soarelui.
Somfy Romania ofera un portofoliu diversificat de solutii inteligente pentru perdele si draperii, de la solutii premium precum GLYDEA ULTRA 60e RTS, variante economice prin gama Movelite 35, dar si game de motorizari WireFree - Movelite WireFree 35 RTS, alimentate cu baterie reincarcabila, ideale pentru proiectele de renovare sau spatiile in care nu exista o sursa de electricitate in zona ferestrelor. Bateria va necesita reincarcarea in medie de doar doua ori pe an.
Motorizarile Movelite™ sunt potrivite pentru toate tipurile de perdele, fiind ascunse in spatele draperiilor si asigura astfel un design armonios si premium. Cu functia „My” puteti sa setati pozitia preferata intre complet deschis si inchis, iar cu Touch Motion - prin simpla atingere a materialului perdeaua va termina automat miscarea, ceea ce va creste rezistenta materialului in timp.
GLYDEA ULTRA 60e RTS este o motorizare premium si ultra-silentioasa, prevazuta cu o tehnologie avansata de suprimare a zgomotului si vibratiilor, potrivita pentru sine drepte si curbate, pentru toate tipurile de perdele si draperii, dar si pentru toate tipurile de materiale. Poate actiona draperii si perdele de pana la 60kg, cu o lungime a sinei de 12 metri.
 
 
Controlul solutiilor de umbrire automatizate pentru interior se realizeaza prin intermediul unei telecomenzi, din aplicatia de pe telefonul mobil sau vocal. Suplimentar, pot fi integrate in sistemul de casa inteligenta Somfy, prin utilizarea unitatii de comanda TaHoma switch, care permite centralizarea, controlul si programarea echipamentelor de umbrire de interior, precum si a sistemelor de iluminat compatibile. Este posibil sa va creati propriile scenarii, permitand perdelelor si draperiilor sa se deschida automat in anumite momente ale zilei, in functie de preferintele personale sau doar pentru simularea prezentei. In plus, utilizarea unor senzori suplimentari vor permite ca deschiderea si inchiderea perdelelor sa depinda de nivelul de lumina solara sau de temperatura din interiorul casei, ajutand la incalzirea incaperii pe timpul iernii sau mentinerea unei temperaturi placute vara. TaHoma switch este compatibila cu peste 200 de dispozitive diferite si 21 de marci importante de echipamente pentru locuinta.
 
ABONARE REVISTE
SISECAM
rehau
TSV
Editia
IANUARIE/FEBRUARIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left