Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 16 Aprilie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - TEMAD estimeaza o crestere de 7-10% a cifrei de afaceri pentru intervalul urmator
TEMAD estimeaza o crestere de 7-10% a cifrei de afaceri pentru intervalul urmator
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 14 Iul 2023 06:10
Afacerile companiei Temad se mentin pe un trend crescator constant, indicatorii financiari ramanand pe directia setata de actionari. Obiectivele pentru perioada urmatoare include dezvoltarea avantajelor competitive si un cash-flow pozitiv si solid.
"Ne vom mentine capacitatea de inovatie in marketing prin serviciile oferite clientilor, aliniind procesele si dezvoltarile ulterioare cu valorile, misiunea si viziunea noastra. Tintim si in urmatorii ani o rata constanta si moderata de crestere anuala a cifrei de afaceri cuprinsa intre 7% si 10%, iar daca piata va permite o dezvoltare mai agresiva suntem pregatiti sa o valorificam. Cresterea va fi sustinuta printr-o extindere mai accentuata, printr-o valorificare a potentialului de crestere a produselor premium si a experientei echipei, precum si prin integrarea unor noi game de produse. Sustenabilitatea si rezilienta afacerii pe termen lung sunt o prioritate pentru noi, astfel ca vom ramane fideli unei abordari care vizeaza in primul rand avantajele competitive oferite clientilor, profitabilitatea, loializarea echipei si mentinerea unui cash-flow solid.
Unul dintre obiectivele noastre strategice este reprezentat de optimizarea permanenta a portofoliului de produse si identificarea unor noi solutii care sa tina pasul cu provocarile generate de schimbarile climatice si reglementarile legislative privind protejarea mediului.
Din agenda noastra permanenta privind sustenabilitatea si digitalizarea fac parte o serie de masuri menite sa diminueze impactul nostru asupra mediului. Spre exemplu, in ultimii trei ani, am reusit performanta de a reduce cantitatea de ambalaje pentru produsele introduse pe piata romaneasca cu 15%, in contextul cresterii cifrei de afaceri de la un an la altul cu peste 8%. De asemenea, am implementat peste 70 de coduri QR pe rafturile din magazie cu scop de vizualizare si acces instantaneu la informatiile tehnice despre produsele proprii, eliminand in cea mai mare parte tipariturile pe hartie. In procesul de evaluare si de selectie a furnizorilor, Temad are integrate criterii privind reducerea cantitatilor de deseuri generate in urma utilizarii produselor, preocuparea pentru folosirea integrala a energiei regenerabile, precum si utilizarea in productie doar a materialelor reciclate, provenite din surse certificate, si recuperarea/ reciclarea a 100% din ambalaje. Totodata, vizam permanent echilibrul intre dimensiunea economica, sociala si de mediu a afacerii noastre si sustinem cu investitii majore digitalizarea operatiunilor interne", a declarat Ana Maria Donosa, Marketing Manager in cadrul Temad. Informatii suplimentare, la www.temad.ro 
 
    
 
rehau
ABONARE REVISTE
SISECAM
TSV
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left