Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Joi, 30 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VEKA sprijina "The Loneliest Road", campania de sustinere a sanatatii mintale
VEKA sprijina "The Loneliest Road", campania de sustinere a sanatatii mintale
Furnizori de sisteme Publicat de Stelian DINCA 13 Sep 2022 11:11
In fiecare an, peste 700.000 de persoane inceteaza din viata prin suicid, iar pentru fiecare adult ce comite acest act, se inregistreaza in jur de 20 de tentative premergatoare. Conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii, suicidul este un fenomen global ce se clasa in 2019 pe locul 17 in ierarhia cauzelor de deces.
Pornind de la aceasta realitate sumbra, amplificata in ultimii ani de presiunea crizelor globale, VEKA a decis sa se implice activ in combaterea acestei probleme globale, sustinand in acelasi timp sanatatea mintala. Fiind o companie de familie, cu un sistem solid de valori si prezenta internationala, grupul VEKA este mereu preocupat de starea de bine a echipei, a partenerilor si a comunitatilor in mijlocul carora isi desfasoara activitatea.
Avand la baza un eveniment de ciclism organizat in urma cu doi ani in Anglia pentru sustinerea sanatatii mintale, campania The Loneliest Road: Kelly’s Heroes de anul acesta va traversa SUA de la est la vest, iar in Europa se va desfasura in trei tari. Startul in cursa europeana se va da la VEKA Iberica (Spania) in data de 10 septembrie 2022, Ziua Mondiala pentru Prevenirea Suicidului. Traseul din Europa are o lungime de 2.990km, include VEKA SAS (Franta) si se va incheia dupa 10 zile la sediul general VEKA AG din Sendenhorst, Germania.
Mansa americana porneste din New Jersey in data de 24 septembrie si va parcurge intreaga lungime a soselei US Route 50. Aceasta ruta nu a fost aleasa intamplator, portiunea ce traverseaza statul Nevada fiind desemnata in 1986 de revista Life drept Cel Mai Singuratic Drum din America (The Loneliest Road in America). Traseul american va avea o lungime de 5.380km si o durata de 16 zile, incheindu-se pe 10 octombrie, Ziua Mondiala a Sanatatii Mintale.
Principala tinta a campaniei este de a atrage destui ciclisti, pe cele doua trasee sau virtuali, incat sa fie parcursi un total de 83.000km. Numarul reprezinta dublul circumferintei globului si a fost ales in concordanta cu sintagma Ask Twice. Aceasta urmareste educarea populatiei cu privire la importanta dublarii unei intrebari: Esti bine? Sigur esti bine? Aceasta metoda simpla poate face o diferenta imensa, majoritatea oamenilor raspunzand din reflex afirmativ la prima intrebare, in timp ce a doua ii poate determina sa se deschida.
VEKA este sponsor principal al intregii campanii si va acoperi toate cheltuielile logistice, astfel incat toate fondurile stranse in timpul evenimentului sa se indrepte spre organizatii ce vizeaza preventia suicidului si ocrotirea sanatatii mintale. In plus, grupul va promova intens campania in randul angajatilor si al partenerilor, incurajandu-i pe acestia sa participe la eveniment si sa transmita informatiile mai departe familiei si prietenilor.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
SISECAM
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left