Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Marti, 07 Februarie 2023
ABONARER REVISTE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VONREP obtine rezultate bune si cerere constanta la usile de garaj Hormann
VONREP obtine rezultate bune si cerere constanta la usile de garaj Hormann
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 05 Oct 2022 06:00
Furnizorul de usi de garaj, Vonrep (judetul Gorj), distribuitor autorizat pentru zona Olteniei al usilor de garaj marca Hormann, a inregistrat anul acesta o mentinere a cererii pe acest segment de activitate. „Contributia acestui segment de activitate la realizarea cifrei de afaceri de 19,2 milioane de lei inregistrata in 2021 a fost de aproximativ 10%, diferenta revenind vanzarilor de elemente de siguranta pentru imobile, cum ar fi elementele de securitate sau supraveghere video. In domeniul usilor de garaj, comercializam modele sectionale, industriale sectionale si de tip rulou. Totodata, oferim si servicii de instalare a acestora. Cele mai numeroase proiecte in care ne-am implicat anul acesta au fost reprezentate de lucrari de tip rezidential si industrial.
Obiectivele pentru 2022 sunt reprezentate de obtinerea unei cresteri a cifrei de afaceri, dupa ce am incheiat 2021 cu o majorare de 50% a incasarilor, precum si de dezvoltarea domeniului principal de activitate. Dintre problemele care ne creeaza cele mai mari dificultati in derularea activitatii, am putea mentiona majorarile termenelor de livrare si intarzierile din partea furnizorilor, dar si cresterea preturilor la produsele comercializate. Am incercat sa preluam cat mai mult din aceste majorari, tocmai pentru ca beneficiarii sa nu le resimta atat de puternic. Politica proprie de afaceri este axata, de asemenea, pe comercialziarea unor produse cu un raport optim calitate-pret si pe dezvoltarea unor parteneriate durabile de afaceri”, a mentionat Ion Voinea, administratorul firmei. Informatii suplimentare, la www.vonrep.ro   
 
Meesenburg
rehau
2021-video-fer
SISECAM
TOP-500-PRODUCERS
IN CURAND, prima editie
IANUARIE-FEBRUARIE 2023!
 

Autentificare

simonswerk left
hospice doneaza