Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 02 August 2021
TERAPLAST
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - VORNE: Sistem de feronerie pentru ferestre din PVC cu actionare oscilo-batanta
VORNE: Sistem de feronerie pentru ferestre din PVC cu actionare oscilo-batanta
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 24 Dec 2019 06:16
Cel mai recent sistem oscilo-batant propus de furnizorul turc de feronerie Vorne este destinat echiparii ansamblurilor de ferestre din PVC care prezinta o masa a cercevelei de cel mult 130 kg. Produsul asigura un nivel optim de securitate, gratie elementelor de inchidere cu cap tip ciuperca si a blocatorilor de inalta calitate. Din punct de vedere al eficientei energetice, acest tip de feronerie este perfect adaptat noilor exigente de sustenabilitate, oferind posibilitatea ventilarii corespunzatoare a incintelor pentru garantarea unui nivel inalt de confort, fara a genera scaderi ale temperaturii. Acest lucru este posibil datorita elementelor speciale de miniventilare, care au posibilitatea de a se adapta flexibil la orice tip de climat, gratie capacitatii de reglare de care dispun. Sistemul are o mare flexibilitate in ceea ce priveste instalarea, datorita caracteristicilor de simetrie ale balamalelor.
 
Nivel ridicat de protectie antiefractie si design deosebit
Pentru a preveni actionarea defectuoasa in pozitia oscilanta, a fost dezvoltat un mecanism special ce are capacitatea de sustinere a cercevelei, garantand inclusiv protectia la impact si eliminand riscul de deteriorare a ansamblului. Forta de compresiune asupra garniturii de etansare poate fi in mod facil reglata prin intermediul camelor special prevazute in acest scop. In ceea ce priveste balamalele, acestea prezinta caracteristici superioare de performanta datorita geometriei speciale si a materialelor de inalta calitate din care sunt fabricate. Elementele respective au capacitatea de a transmite in mod facil si sigur tensiunile dinspre cercevea catre rama, fapt ce contribuie la stabilitatea sistemului si imbunatatirea proprietatilor de securitate impotriva efractiei pe care acesta le ofera. Pentru asigurarea unui aspect placut si adaptarea la diversele tipuri de ambient, furnizorul pune la dispozitia partenerilor sai o gama extinsa de capace din material plastic pentru acoperire, disponibile intr-o paleta coloristica larga. Specialistii interesati pot afla detalii suplimentare despre acest produs la standul Vorne, organizat in cadrul evenimentului expozitional Fensterbau/Frontale 2020, care se va desfasura la Nurnberg.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
athena_370px
rehau
2021-video-fer
ghid_montaj
SISECAM
A aparut editia
IUNIE/IULIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

ROTO
ALUPROF
trocal
VBH
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE