Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Miercuri, 12 Iunie 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - WOW 2022, platforma interactiva de lansare a inovatiei REHAU
WOW 2022, platforma interactiva de lansare a inovatiei REHAU
Furnizori de sisteme Publicat de Ovidiu Stefanescu 22 Aug 2022 06:14
World of Windows 2022 a constituit solutia pe care furnizorul de sisteme din PVC Rehau a construit-o cu succes pentru a satisface nevoia de informare a profesionistilor din domeniul tamplariei termoizolante. Intr-o perioada tulbure, in care efectele pandemiei se resimt inca, iar cele ale conflictului armat din estul Europei vor afecta economia globala pentru o perioada nedeterminata, expertul german din domeniul polimerilor a optat pentru o varianta radicala, care sa compenseze in totalitate sistemul traditional de prezentare a noutatilor, de la Fensterbau/Frontale. Succesul WOW a fost deplin, pe parcursul celor trei luni in care platforma a functionat la sediul central al grupului, din localitatea Erlangen - Germania, toti partenerii globali au avut ocazia sa se informeze corect si complet in legatura cu solutiile si serviciile pe care Rehau le va promova in perioada urmatoare. Formatul impresionant de desfasurare a expozitiei a incantat mii de vizitatori, punandu-le la dispozitie un cadru atractiv si puternic interactiv, fapt ce justifica o eventuala repetare in viitor a acestei experiente reusite. 
 
Gazda primitoare pentru specialistii companiilor de tamplarie din Romania 
"Prin World of Windows 2022, divizia Window Solutions din cadrul Rehau a creat un veritabil punct de reper pentru industrie, promovand un proiect de referinta pentru tendintele din domeniul ferestrelor. In acest cadru special, am prezentat partenerilor din intreaga lume exponate care demonstreaza orientarea noastra spre implementari practice, de succes si foarte specifice, dezvoltate in mod special ca raspunsuri individualizate la mega-tendintele globale actuale, cum ar fi digitalizarea, urbanizarea si sustenabilitatea. Prin urmare, noi la Rehau cream optiuni suplimentare si perspective de crestere, pe care clientii si partenerii nostri le pot implementa imediat si in totalitate, in conformitate cu sloganul «Create Difference. Grow Business»", a afirmat Carsten Heuer, CEO al Rehau Window Solutions. WOW 2022 a demonstrat in mod incontestabil ambitia si capacitatea furnizorului german de sisteme de a continua sa proiecteze si sa ofere solutii eficiente pentru industria ferestrelor, de-a lungul intregului lant valoric. In acest scop, grupul cu sediul central in Erlangen a creat pentru parteneri o experienta unica, intr-un format ce a oferit o platforma multifunctionala, optimizata pentru a facilita derularea de evenimente si intalniri ale expertilor companiei cu producatori de ferestre, arhitecti si distribuitori. De asemenea, WOW a reusit sa impresioneze in timpul spectacolului "Long Night of the Sciences" organizat la finele lunii mai a.c. regiunea metropolitana a orasului Nürnberg, accentuand si mai mult profilul Rehau de promotor al inovatiei. "Echipa noastra de specialisti din Romania a fost o gazda primitoare pentru expertii autohtoni care au vizitat WOW, pentru a se pune la curent cu cele mai recente noutati. Dialogul a fost instrumentul principal ce a facilitat o comunicare profesionala, apropierea de parteneri si promovarea unor solutii atotcuprinzatoare reprezentand ingredientele succesului deosebit de care s-a bucurat evenimentul nostru si i-a conferit un caracter de unicitate. Impreuna, am reusit sa creionam un format inovator pentru viitorul industriei de profil. Acest lucru va duce cu siguranta la progres si va accelera procesul fundamental de imbunatatire sustenabila a vietii, inclusiv prin dezvoltarea unor sisteme inovatoare destinate executiei de ferestre si usi", a declarat Paul Chipriean, head of Rehau Window Solutions Romania. "In calitatea noastra de furnizor major de sisteme din PVC, ne concentram constant asupra obiectivelor de imbunatatire a relatiilor de afaceri cu companiile partenere si de consolidare a echipelor proprii de experti. World of Windows 2022 ne-a permis sa comunicam acest lucru intr-un mod foarte inspirat. Vom continua si in perioada urmatoare sa lucram impreuna in mediul digital dezvoltat in ultima perioada intr-un mod intens, consecvent si, speram noi, incununat de succes", a adaugat Carsten Heuer.
 
 
Orientare spre dezvoltarea unor produse pentru viitor
Atat noile sisteme Artevo, cat si solutiile glisante Slinova si Slinova X intruchipeaza, in mod armonios, valoarea adaugata ridicata a sistemelor Rehau, pe care expertii grupului le perfectioneaza consecvent, in conformitate cu solicitarile partenerilor. Produsele au un design ce nu indeplineste numai cerintele clientilor finali si satisface in mod implicit inclusiv solicitarea de la capatul lantului de creare a valorii, ci genereaza si beneficii suplimentare. Acestea din urma sunt obtinute prin integrarea noilor produse inteligente, cum ar fi, de exemplu, Smart Privacy, destinat protectiei intimitatii sau a serviciilor digitale oferite de noul Window.ID, care face mai eficiente procesele de-a lungul intregului lant de creare de valorii pana la sfarsitul perioadei de exploatare, asigurand o legatura mai stransa cu utilizatorul. Viziunea "Future Window" s-a evidentiat in mod solidar in toata multitudinea de inovatii prezentate la WOW 2022. Printr-un studiu profesionist al ferestrelor, au fost relevate cerintele reale pe care un astfel de ansamblu va trebui sa le indeplineasca in viitor. Propunerile Rehau vor avea, in acest context, rolul de a inspira industria si de a promova un dialog productiv cu partenerii companiei in ceea ce priveste posibilitatile unor afaceri comune viitoare. "Future Window" integreaza, de pilda, diferite concepte de operare, cum ar fi comanda vocala sau prin gesturi, integrarea tehnicii edilitare, producerea si stocarea energiei regenerabile, compatibilizarea conceptuala a ferestrei cu un design avangardist etc. Principalele tendinte globale actuale au influentat in mod decisiv procesul de inovare de la Rehau, care s-a orientat spre dezvoltarea unor produse premium pentru viitor, precum si spre adaugarea de valoare solutiilor existente. 
 
Sustenabilitate la superlativ, prin aplicarea principiilor economiei circulare
Industria de ferestre este puternic angrenata in sistemul de eficientizare energetica, producatorii si companiile specializate in montaj solicitand permanent modalitati de a-si imbunatati portofoliile si de a se evidentia pe o piata competitiva. "In acest context, dorinta noastra de a propune solutii de inalta performanta, care sunt atat inovatoare, cat si sustenabile, continua sa fie forta motrice care asigura dinamismul diviziei de sisteme pentru ferestre din cadrul Rehau. Prin urmare, am dezvoltat sisteme si servicii pentru a raspunde acestor nevoi, printre acestea numarandu-se Artevo si Slinova. Ambele poarta eticheta EcoPuls si sunt fabricate din materiale reciclate, asigurand o sustenabilitate maxima, prin aplicarea principiilor economiei circulare", a mai aratat Paul Chipriean, care a concluzionat afirmand ca "am fost deosebit de incantati sa prezentam partenerilor din Romania noua noastra gama de solutii cu ocazia World of Windows 2022. Sustenabilitatea si inovatia au fost intotdeauna in centrul atentiei noastre. Dorim sa le oferim companiilor de tamplarie cu care colaboram setul de instrumente de care au nevoie pentru a-si spori in continuare portofoliile, a-si imbunatati serviciile de marketing si suportul de vanzari. Inovatiile lansate la WOW 2022 le vor oferi cea mai buna platforma pentru a atinge aceste obiective. Nu avem niciun dubiu ca sistemele Artevo si Slinova vor indeplini cerintele unice ale pietei din Romania si vor continua succesul produselor anterioare, cum sunt cele din gama Geneo".
 
 
ARTEVO, o continuare a succesului de piata inregistrat de GENEO
Sistemul Artevo constituie o dezvoltare a bine-cunoscutei serii Geneo. Profilul are un design cu contururi clare si unghiulare, fiind complet reproiectat. Rezultatul este reprezentat de un reper cu o latime vizibila redusa, avand raze mici de curbura si o inclinare unghiulara minima. Zonele de ranforsare integrate ofera o performanta si o stabilitate sporite. Acest lucru faciliteaza fabricarea de cercevele de mari dimensiuni, chiar si in absenta armaturilor. Introducerea foliei inovatoare Low-E in camera principala a profilului (sistem aflat in curs de brevetare) ofera o solutie unica si durabila pentru profilele certificate in conformitate cu standardul pentru case pasive. Artevo este complet integrat in portofoliul de produse al Rehau Window Solutions, prin adancimea sa constructiva de 80 mm formand o platforma comuna cu sistemul de succes Synego. Noul profil faciliteaza in mod semnificativ productia de ferestre si extinde, in acelasi timp, gama de aplicatii. Rationalizarea fluxurilor de fabricatie asigura profesionistilor din domeniul tamplariei termoizolante posibilitatea de a fi mai eficienti si mai rentabili. De precizat faptul ca Artevo se bazeaza pe materialul Rau-Fipro-X, o diferenta majora fiind cea a geometriei exterioare care este subtiata si permite accesul unei cantitati superioare de lumina naturala prin ferestrele realizate cu acest tip de profile. 
 
 
SLINOVA /SLINOVA X, inovatii revolutionare pe segmentul sistemelor glisante
Slinova si Slinova X sunt noi dezvoltari din gama de profile destinate executiei de usi glisante pentru terasa. Sistemele sunt integrate intr-o platforma de 80 mm si utilizeaza aceleasi profile pentru rama, oferind o transferabilitate sporita a reperelor, la o mare varietate de aplicatii. Potrivit opiniei expertilor Rehau, materialul Rau-Fipro X din care sunt realizate aceste produse asigura posibilitatea de a realiza cea mai subtire sectiune de interblocare care a existat vreodata la un sistem pe baza de polimeri, mentinand concomitent caracteristicile inalte de eficienta energetica. Seriile Slinova si Slinova X sunt destinate, in principal, pietelor din Europa de Vest si de Sud, unde lansarea a avut loc la jumatatea acestui an, fiind disponibile pe o noua platforma standard de 80 mm, bazata pe profile de toc similare. Acest fapt ofera numeroase avantaje, simplificand semnificativ logistica si productia si facand ca etapele de lucru configurate pe linia de productie sa fie transferabile intr-o varietate de aplicatii. Diferenta dintre cele doua sisteme este data de profilele pentru cercevea. Rezultatul este constituit de o solutie cuprinzatoare, eficienta si durabila. In ceea ce priveste designul, gratie liniilor fine, Slinova este o veritabila poarta pentru lumina naturala, transformand fereastra intr-o optiune inteligenta ce optimizeaza spatiul si asigura maximizarea iluminarii incintei. Elementele culisante au dimensiuni generoase si nu includ ranforsari din otel. Sistemul asigura o mare libertate de proiectare, fiind posibila realizarea a pana la sase cercevele si a unei deschideri de maximum 5.000 mm x 2.600 mm. In ceea ce priveste rama, exista posibilitati pentru doua sau trei cai de culisare. Conform masuratorilor de laborator, coeficientul de transfer termic la nivelul profilului este de 1,4 W/mpK, iar indicele de izolare acustica se plaseaza la 33 dB. Eficienta termica a sistemelor din seria Slinova este conferita de o garnitura centrala de etansare si una laterala care completeaza inchiderea perimetrala. De precizat ca profilul permite instalarea unei etansari suplimentare cu perie, pentru a imbunatati si mai mult performanta ferestrei. Separarea termica integrata reduce semnificativ pierderile de caldura si ajuta la scaderea costurilor cu electricitatea aferente utilizarii instalatiilor de aer conditionat, imbunatatind, astfel, eficienta energetica a locuintei. Este de remarcat faptul ca, in combinatie cu un panou performant de geam termoizolant, profilele Rehau sporesc nivelul de confort interior, prin reducerea zgomotului exterior cu pana la 33 dB. Pe langa caracteristicile estetice atent studiate, Slinova duce adaptabilitatea si individualizarea la un alt nivel, gratie celei mai extinse game de culori si modele disponibile pe piata (Kaleido Woodec, Kaleido Foil si Kaleido Paint). Este vorba despre 200 de nuante solide si finisaje metalizate, netede, granulate sau cu efect de lemn natural, pentru a realiza o integrare perfecta a ferestrei in stilul arhitectural al locuintei, in conformitate cu o alta latura importanta a conceptului de sustenabilitate. De altfel, grupul german acorda o atentie deosebita optimizarii permanente a proceselor si utilizarii resurselor. In acest sens, eticheta EcoPuls certifica faptul ca produsele promovate au fost fabricate respectand principiile dezvoltarii durabile si ecologiei. Astfel, pana la 80% din materialul folosit la realizarea profilelor Slinova este constituit din PVC reciclat, fara ca aceasta sa altereze calitatea produsului finit. Performanta respectiva este posibila datorita unei productii bazate pe economia circulara, avand in vedere ca Rehau abordeaza sustenabilitatea in mod holistic, prevenind fenomenul de "subreciclare".
 
 
Smart Shading, o alternativa optima pentru cladirile de patrimoniu
Printre celelalte inovatii prezentate de Rehau la WOW 2022 s-au remarcat tehnologiile inteligente, cum ar fi Smart Shading si Smart Privacy. Prima dintre acestea consta in integrarea unui geam inteligent care are proprietatea de a se intuneca in mod automat ca raspuns al unei radiatii incidente a luminii puternice a soarelui, oferind protectie eficienta atat impotriva razelor ultraviolete, cat si supraincalzirii. In ceea ce priveste fereastra Smart Privacy, aceasta isi adapteaza in mod activ starea de la transparent la opac in cateva milisecunde, beneficiind de un control personalizabil al segmentelor individuale ale ferestrei. Revenind la Smart Shading, tehnologia respectiva transforma ferestrele in componente inteligente ale unei locuinte. Acesta este unul dintre cele mai rapide si, in acelasi timp, cele mai economice sisteme din gama, in comparatie cu solutiile de umbrire deja existente. Atunci cand soarele straluceste puternic accentuand senzatia de disconfort, transparenta elementului vitrat poate fi redusa la maximum prin intermediul unei tehnologii speciale, oferind protectie eficienta. Utilizatorii pot controla sistemul cu ajutorul unui comutator montat pe perete sau wireless, folosind aplicatia dezvoltata de Rehau. Exista, de asemenea, posibilitatea automatizarii folosind senzori si actuatori. Posibilitatea extinsa de individualizare faciliteaza utilizarea in cladirile de patrimoniu, acolo unde legea nu permite instalarea unor sisteme fizice de umbrire, cum ar fi, de pilda, rulourile. Protectia solara inteligenta are o serie de alte avantaje, fiind recomandata utilizarea in special in camerele expuse la radiatia solara pe tot parcursul unei zile. Un beneficiu suplimentar este si acela al reducerii transferului termic. Rehau isi propune sa devina un furnizor de top pe segmentul ferestrelor din PVC cu sticla comutabila destinate atat aplicatiilor comerciale, cat si rezidentiale. Fabricarea acestora este relativ simpla, profilele integrand o banda de conectare patentata. Instalarea este, de asemenea, facila si flexibila, existand optiuni pentru toate aplicatiile/sistemele de case inteligente (solutii autonome, Cloud API, KNX si altele). 
 
 
Smart Privacy, pentru un nivel optim de confidentialitate
Smart Privacy reprezinta o solutie inovatoare si atractiva din punct de vedere vizual, destinata protejarii intimitatii si care va fi lansata oficial pe piata in 2022. Dupa cum se mentiona anterior, aceasta consta intr-un pachet vitrat inteligent integrat cu sistemele de profile Rehau, care se caracterizeaza prin faptul ca isi poate schimba instantaneu starea de transparenta. Versiunea Smart Privacy One modifica starea intregii ferestre, in vreme ce Smart Privacy Select permite comutarea segmentelor individuale. Aceasta solutie inovatoare si unica ofera intimitatea solicitata in cazul anumitor aplicatii prin simpla apasare a unui buton si este o optiune excelenta in special pentru usile de exterior dotate cu panouri laterale. Smart Privacy este, de asemenea, un raspuns practic si atractiv la tendintele globale de urbanizare si individualizare arhitecturala. Confidentialitatea este o necesitate obiectiva pe tot parcursul zilei, indiferent daca este vorba despre spatiul de lucru sau cel de locuit, iar solutia Rehau permite ca sectiunile individuale sau fereastra completa sa devina netransparenta prin atingerea unui buton. Sistemul poate fi realizat, in premiera, industrial si poate fi implementat pentru clientii comerciali si privati. Smart Privacy este controlat in mod facil prin aplicatia special dezvoltata sau cu ajutorul controlerului Smart Sense, instalat conectat pe fereastra. Aplicabilitatea sa este extinsa si include locuinte private, obiective de constructii de toate dimensiunile, cladiri de birouri, hoteluri, centre medicale, imobile de patrimoniu etc. 
 
 
Rehau Smart Guard, o solutie care descurajeaza tentativele de patrundere prin efractie
Gama sistemelor inteligente prezentate la WOW 2022 a fost completata de Rehau Smart Guard Ontop - o solutie de prevenire a efractiei universal aplicabila, ce poate fi instalata rapid si usor pe aproape toate sistemele de ferestre ale furnizorului german, inclusiv in proiectele de reabilitari. In ceea ce priveste Smart Guard Inline, acesta reprezinta un dispozitiv integrat care indeplineste cele mai inalte standarde in ceea ce priveste aspectul si estetica. Noul Gateway Rehau si aplicatia aferenta creeaza un hub inteligent pentru Smart Guard. Rezultatul este constituit de un sistem atotcuprinzator orientat spre viitor, usor de operat si integrat. El va permite companiilor producatoare de ferestre sa genereze valoare adaugata si le va diferentia de concurenta. Protectia preventiva impotriva spargerilor este legata in mod constant de modele de afaceri sustenabile si sustine trendurile globale de securitate si digitalizare. Atunci cand se declanseaza sistemele de alarma, de cele mai multe ori pagubele au fost deja produse. Dispozitivele de alarmare reactioneaza abia cand hotul a patruns deja in casa - fereastra sau usa fiind deteriorata. Pe langa bani si obiecte de valoare, victimelor li se fura in acelasi timp si sentimentul de siguranta. De aceea, Rehau a reinventat conceptul de siguranta, cu ajutorul senzorilor inteligenti de miscare, potentialii hoti putand fi detectati in prealabil, intr-o raza de 20 de cm in fata suprafetei ferestrei sau a usii de balcon. Semnale vizuale si acustice ii transmit infractorului ca ar trebui sa renunte la tentativa sa. Integrat imperceptibil in ramele superioare ale ansamblurilor fabricate cu sisteme Synego sau Geneo, Smart Guard asigura in mod activ siguranta preventiva. Capacele de mascare, asortate la culoarea tamplariei, garanteaza integrarea exterioara perfecta din punct de vedere estetic. Modulul functioneaza in mod autonom, alimentarea cu energie electrica este asigurata de baterii, iar comunicarea cu sirena pentru interior sau cu centrala Smart Home se realizeaza prin unde radio. In varianta Smart Guard System plus, pre-avertizarea vizuala si acustica poate fi completata la interior cu o sirena eficienta, care declanseaza o alarma zgomotoasa, in cazul patrunderii in interiorul locuintei. Sirena alarmei functioneaza cu ajutorul undelor radio, astfel incat nu trebuie instalat niciun cablu. Produsul poate fi activat si dezactivat in mod confortabil, cu ajutorul unui intrerupator wireless. 
 
 
Amprenta de identitate Window.ID, o metoda optima de trasabilitate
Eticheta Rehau Window.ID sporeste vizibil eficienta tamplariei termoizolante, pe durata sa de exploatare. ID-ul digital al ferestrei constituie o garantie a optimizarii proceselor, de la productie pana la reciclare, asigurand totodata fidelizarea clientilor pe termen lung. Cu ajutorul sau, toate procesele devin profund orientate spre viitor. Window.ID creeaza o conexiune continua pe tot parcursul exploatarii intre ansamblurile de ferestre si profesionistii care le-au executat. De asemenea, sistemul asigura documentarea completa si localizarea precisa. Astfel, devine posibila o deconstructie durabila, in cadrul economiei circulare complet inchise. Acest lucru asigura eficienta de-a lungul intregului lant valoric, clientii fiind, la randul lor, pe deplin multumiti. Solutia industriala inovatoare descrisa anterior poate fi implementata rapid in toate sistemele de ferestre, genereaza rapid valoare adaugata si este absolut sigura pentru viitor. In prezent, in cele mai multe cazuri, legatura dintre parametrii ferestrei si client este intrerupta. Cu Window.ID, amprenta electronica a ferestrei garanteaza ca acest lucru nu se va intampla, concomitent intregul lant de procese fiind mult mai eficient. Deoarece companiile specializate in productia ferestrelor activeaza intr-un mediu puternic concurential, masurile de optimizare a proceselor si de fidelizare a beneficiarilor sunt deosebit de importante. Prin solutii bine gandite care sunt adaptate in mod specific la nevoile pietei si ale clientilor, cum este Rehau Window.ID, se obtin rezultatele scontate, in acelasi timp, eficientizandu-se procesele, facilitandu-se gestionarea reclamatiilor si sporind sansele de efectuare a unor comenzi ulterioare. Rehau Window.ID este alcatuit din diferite module care se interconecteaza in mod optim. In timpul fabricarii elementului de fereastra, o eticheta Window.ID este aplicata pe interiorul cadrului. Autocolantul poate fi personalizat la cerere si contine cele doua tehnologii RFID (standard industrial) si QR (standard pentru clientii finali). Atunci cand procesatorul scaneaza acest cod, Window.ID Matcher creeaza o asa-numita "amprenta electronica" unica a ferestrei. Sistemul conecteaza datele de productie cu Window.ID, iar valorile atribuite sunt stocate in cloud-ul securizat. Produsul este compatibil cu solutiile software de constructie a ferestrelor disponibile pe piata de profil. Companiile producatoare au posibilitatea de a accesa toate informatiile despre elementele individuale prin intermediul Window.ID Dashboard. Acesta este instrumentul central de control in care converg toate datele. Astfel, se permite urmarirea proceselor de asamblare si receptie, precum si crearea de diferite profiluri de utilizator, cu drepturi de acces diferite. De asemenea, este disponibila o aplicatie usor de utilizat pentru iOS si Android, care poate fi folosita in deplasarile pe teren. Toate aplicatiile sunt conforme cu exigentele GDPR.
 
Eticheta electronica, un suport solid pentru incurajarea reciclarii
Cu ajutorul Rehau Window.ID, o companie specializata in productia de ferestre poate identifica si localiza fiecare ansamblu in orice moment si orice loc. In acest fel, traseul de la productie la montaj poate fi urmarit in mod transparent. In consecinta, se faciliteaza gestionarea proiectelor complexe, deoarece fiecare element poate fi atribuit cu usurinta. In plus, toate caracteristicile de performanta si documentele importante, cum ar fi datele de montaj, sunt stocate pentru fiecare fereastra si sunt intotdeauna la indemana. Datorita documentatiei digitalizate, receptia lucrarilor este, de asemenea, simplificata. Imediat dupa instalare, montajul corect si fara defecte este inregistrat online. Acest lucru inseamna ca firmele specializate sunt in siguranta si in cazul unor daune cauzate ulterior de interventii ale unor terti. Un element de o mare importanta vizeaza comunicarea directa. Prin simpla apasare a unui buton, compania de tamplarie pune la dispozitia clientilor sai o pagina web care contine exact datele pe care doreste sa le partajeze cu acestia. In acel loc sunt stocate toate informatiile de baza despre ferestrele instalate, precum si documente privind materialul utilizat, instructiuni de intretinere sau certificate de garantie. In plus, firma specializata este semnalata ca prima alegere pentru comenzi ulterioare - chiar si atunci cand se schimba proprietarul imobilului. De asemenea, procesarea reclamatiilor este simplificata in mod semnificativ, deoarece acestea sunt atribuite direct ferestrelor inregistrate digital. De aceea, nu este nevoie de o coordonare a operatiunilor si nici de o noua masurare, care necesita mult timp. Rehau Window.ID aduce mai multa transparenta in ceea ce priveste subiectul sustenabilitatii. La o simpla privire, fiecare client stie exact cat de mult material reciclat se afla in ferestrele sale. Specialistii din domeniu si companiile de reciclare pot vedea clar unde se afla materiile prime ale viitorului. Acest lucru faciliteaza o returnare ulterioara a materialelor, iar economia circulara devine transparenta, ceea ce asigura cresterea credibilitatii. Toate cele mentionate anterior fac din Rehau Window.ID o solutie de viitor, ce le permite companiilor de profil sa concureze mai eficient pe piata, indiferent de sistemul sau de aplicatiile software utilizate. Expertii grupului german promit un sprijin deplin in implementarea sistemului, prin consiliere, integrare si formare corespunzatoare.
 
Sustenabilitatea, un concept prezent la toate nivelurile in grupul Rehau
Niciuna dintre solutiile prezentate anterior nu ar avea insa relevanta daca ar fi luata in considerare facand abstractie de conceputul de sustenabilitate. EcoPuls este semnul prin care Rehau isi afirma in practica dedicatia pentru acest principiu. Practic, este vorba atat despre o mentalitate adanc inradacinata, cat si despre un angajament ferm al diviziei Rehau Window Solutions in directia sustinerii dezvoltarii durabile, a consecventei actiunilor intreprinse si a responsabilitatii in raport cu acestea. Grupul german a demonstrat acest lucru de numeroase ori in ultimele decenii, in special prin produsele pe care le-a promovat. Eticheta EcoPuls este, de fapt, dovada implementarii principiilor economiei circulare, in care Rehau este un veritabil deschizator de drumuri. Materialele reciclate asigura durabilitatea maxima posibila in productia de serie. Totul provine dintr-o singura sursa si este inclus in toate sistemele, indiferent daca este vorba despre Geneo, Synego Brilliant-Design, Euro-Design etc., in ciclul respectiv urmand sa fie integrate inclusiv Slinova, Slinova X si Artevo, pentru a respecta mega-trendul global al sustenabilitatii. Pe scurt, Rehau reuseste sa ofere solutii unice, ce combina avantajele tehnologiei inovatoare cu cele mai inalte standarde de design, calitate si durabilitate, iar acest lucru a fost cu fidelitate reflectat pe parcursul World of Windows 2022.
 
TSV
SISECAM
rehau
ABONARE REVISTE
Editia
MAI 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left