Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Vineri, 22 Ianuarie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - AKZO NOBEL: Lansare a gamei inovatoare Sadolin Tinova
AKZO NOBEL: Lansare a gamei inovatoare Sadolin Tinova
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 09 Mai 2012 17:37
In cadrul unui eveniment desfasurat recent, Akzo Nobel Romania a lansat pe piata autohtona noua versiune a gamei de lacuri pentru impregnarea lemnului Sadolin Tinova. Colectia a fost supusa anul acesta unui proces de rebranding si este promovata in 2012 la nivel international, fiind o marca de traditie care a aparut in 1777, odata cu prima fabrica de vopsele pentru lemn din Danemarca. „Produsele Sadolin Tinova sunt concepute pentru fatade, ferestre, usi, case din lemn, terase, garduri si mobilier de gradina, prezentand o durabilitate de pana la 12 ani si rezistenta la conditiile meteorologice extreme din intreaga lume. Experienta acumulata in timp a fost integrata in procedeul inovator «hybrid technology», care presupune interactiunea complementara a doua rasini de inalta calitate, una care patrunde in interiorul lemnului (consolidandu-i structura) si cealalta care creeaza la exterior un strat rezistent, ce protejeaza lemnul de efectele daunatoare ale apei si radiatiilor UV. Consumul specific se situeaza pana la 15 mp/l pentru esentele moi si pana la 20 mp/l pentru cele tari, iar paleta de culori disponibile include in prezent sase nuante. Suntem increzatori in Sadolin Tinova si consideram ca este solutia perfecta chiar si pentru cei mai pretentiosi dintre clientii nostri”, a precizat Marius Pintea, directorul general al Akzo Nobel Romania.

***

Concernul Akzo Nobel - Olanda este unul dintre cei mai importanti producatori globali de vopsele, lacuri si substante chimice, activeaza in peste 80 de tari si are peste 50.000 de angajati. Subsidiara autohtona a fost infiintata in 2007 si, incepand din 2011, este furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei. Produsele promovate pe piata autohtona sunt realizate la fabricile din Marea Britanie, Polonia si Ungaria, iar cele mai cunoscute marci din oferta sunt Dulux, Sadolin si Hammerite. Informatii suplimentare, la www.sadolin.ro

 
athena_370px
SISECAM
ghid_montaj
rehau
2020-video-C_
TELECOAUTOMATION
A aparut editia
NOIEMBRIE/DECEMBRIE 2020!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
Culisante cu ridicare SUKI
dualsoft
deceunink_2020
nhdp

Parteneri

ALUPROF
ROTO
VBH
trocal
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE