Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Luni, 12 Aprilie 2021
GHID de INSTALARE
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - DRUPANEL: Evolutie optima a activitatii in conditii de piata severe
DRUPANEL: Evolutie optima a activitatii in conditii de piata severe
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 20 Oct 2010 11:58
Compania Drupanel, din Baia Mare, este implicata in realizarea si distributia la nivel national a panelurilor ornamentale din PVC pentru executia de usi. Infiintata in anul 2004, firma a investit in crearea unui sistem industrial si logistic performant, care este format in prezent dintr-o hala de productie cu o suprafata de aproximativ 1.800 mp, un atelier de creatie pentru vitralii, un showroom de prezentare etc. In continuare, administratorul societatii ofera informatii suplimentare referitoare la strategia pentru dezvoltare adoptata pe termen scurt si la evolutia segmentului specific.
 
Dana Druta, administrator al Drupanel: „Intrucat piata constructiilor, in special cea din domeniul civil, s-a inscris de ceva vreme pe un trend descendent (toate sectoarele conexe fiind sever afectate), compania noastra a facut mari eforturi pentru mentinerea ritmului de lucru si a productiei la capacitate normala. In domeniul realizarii panelurilor, capacitatea de fabricatie se situeaza la 150 unitati/luna, ritmul activitatii situandu-se la nivel maxim. Pentru vitralii, lucram in principal la comanda, intrucat livram sortimente de acest tip si pentru terti. Exista 10 nuante disponibile (cu posibilitate de extindere), numarul total al solutiilor promovate fiind de aproximativ 2.000. Intrucat economia romaneasca nu si-a revenit deocamdata, consideram ca nu este cazul sa efectuam investitii majore, motiv pentru care am decis sa amanam proiectele pe care le aveam in vedere pentru 2011, respectiv cresterea productiei si dezvoltarea departamentului de logistica. Facem, insa, eforturi considerabile pentru informarea clientilor, intrucat consideram ca un beneficiar bine informat este unul multumit. De altfel, in procesul de ofertare a panourilor ornamentale este foarte important ca tehnicianul care ofera consultanta in vanzarea produsului sa transmita toate detaliile tehnice ale modelului, mai ales ca, de foarte multe ori, cumparatorul nu este informat si are nevoie sa fie ajutat de experienta specialistului. De asemenea, consideram ca pentru domeniul nostru de activitate ar fi recomandabil ca factorii de decizie politico-economici sa participe activ la evolutia acestuia. De exemplu, o extindere a programului national de reabilitare a locuintelor ar fi extrem de avantajoasa pentru firmele de profil. Totodata, patronatele din bransa ar putea sa-si intensifice actiunile si sa aiba un rol mai activ, implicandu-se, de pilda, in organizarea unui numar mai mare de simpozioane. Din punct de vedere al cifrei de afaceri, pentru 2010 estimam o crestere cuprinsa intre 10% si 15%, comparativ cu nivelul din 2009, cand, de asemenea, am inregistrat o majorare de circa 25% fata de 2008. In acelasi timp, planul de afaceri pentru 2011 vizeaza o sporire de 10% a veniturilor”.
 
ABONARE (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
2021-video-fer
ghid_montaj
athena_370px
rehau
A aparut editia
MARTIE/APRILIE 2021!
 

Autentificare

Conferinta EURO-Fereastra - 2019
PIATA de TAMPLARIE: Analiza 2019-2020 & Perspective 2021-2025
hautau 2017
hospice doneaza
SIMONSWERK
 
InfoliereProfile.ro
dualsoft
nhdp

Parteneri

VBH
ROTO
trocal
ALUPROF
URBAN
PC-500-2019
GHID de INSTALARE