Fereastra - Portal de afaceri - revista de specialitate pentru furnizorii de sisteme si producatorii de tamplarie din PVC, Aluminiu si lemn stratificat cu geam termoizolant. Aici gasiti informatii utile despre: ferestre, usi, pereti cortina, termopane, geam termopan, etc.

Fereastra
Duminica, 26 Mai 2024
Hilti
Home - Stiri - Furnizori de Sisteme - EXTRUPLAST: Proiect complex de extindere a activitatii in 2011
EXTRUPLAST: Proiect complex de extindere a activitatii in 2011
Furnizori de sisteme Publicat de Camelia Pantel 02 Nov 2010 16:06
Compania Extruplast, din judetul Maramures, este implicata in activitati de productie si distributie a profilelor din PVC, fiind specializata in acest sens din anul 2005. Aria de acoperire nationala (prin intermediul celor sapte puncte de lucru proprii si al distribuitorilor) a fost extinsa anul acesta in Ungaria si Republica Moldova. In continuare, directorul general al firmei ofera informatii suplimentare referitoare la strategia pentru dezvoltare vizata in 2011.
 
Cristian Tamasan, director general al Extruplast: „Obiectivele pe care le-am avut in vedere anul acesta au constat in implicarea in operatiuni de export si deschiderea de noi showroom-uri in Bucuresti si Constanta. Pentru 2011, dorim sa ne continuam expansiunea pe piata printr-o majorare semnificativa a capacitatii de productie si diversificarea gamei de profile, pentru a indeplini noile cerinte ale beneficiarilor. Anul acesta, solicitarile clientilor nostri au vizat fie sortimente economice, fierepere performante, respectiv profile cu patru camere (din clasa B) sau cele cu sase camere. La nivel general, oferta proprie include preponderent serii din PVC (in proportie de 70%), feronerie si diverse accesorii, cum ar fi armaturi si paneluri. Activitatea din 2010 s-a desfasurat in parametri optimi, fara sa fie nevoie sa recurgem la nicio masura de restructurare, ceea ce va determina o majorare de 15% a cifrei de afaceri de la nivelul de 25 milioane lei obtinut in 2009. De asemenea, in 2011 vizam o crestere cuprinsa intre 30% si 40%, datorata sporirii capacitatii de fabricatie. Preconizam ca piata specifica va avea in 2011 un parcurs asemanator celui din acest an si se va mentine la un nivel scazut posibil pana in 2014”.
 
Agenda Investitiilor
ABONARE REVISTA (click aici):  PROIECTE | INVESTITII | REVISTE | INDEX COMPANII
DATE DE CONTACT: Agenda Constructiilor & Fereastra - Tel/Fax: 021-336.04.16, 021-336.04.17
SISECAM
rehau
TSV
ABONARE REVISTE
Editia
MARTIE/APRILIE 2024!
- pe site -
 

Autentificare

hospice doneaza
simonswerk left